BUKTI RAT NA POLITIČKOJ SCENI, MINISTAR UDARA

Mektić brutalno uzvraća: Sviraj ku*cu 'Avazu'... Koliki je sunovrat zadesio ovu državu kada Radončić napada za lopovluk?!

Front 27.05.19, 16:25h

Mektić brutalno uzvraća: Sviraj ku*cu 'Avazu'... Koliki je sunovrat zadesio ovu državu kada Radončić napada za lopovluk?!
Dok u Avazu tekstovi u kojima se proziva Mektić prestižu jedan drugi, ministar istom mjerom odgovara putem svog Twitter profila, riječi su sve žešće i ljuće...

 

 

Posljednjih dana bukti brutalni politički rat između lista Dnevni avaz i ministra sigurnosti BiH Dragana Mektića. Dok u Avazu tekstovi u kojima se proziva Mektić prestižu jedan drugi, ministar istom mjerom odgovara putem svog Twitter profila, a riječi su sve žešće i ljuće...


Reagujući na najnoviji tekst pod nazivom 'Ko to tamo tvita: Politički klovn naspram kolega iz regiona', u kome Avaz Mektića proziva upravo zbog njegovih tvitova, spočitavajući mu između ostalog i "nepismenost i neprofesionalnost", ministar sigurnosti poručio je, nimalo diplomatski, dnevnom listu sljedeće:


"Sviraj kurcu "avazu", dosta je više vaše zaštite ubica, kriminalaca, tajkuna i lopova."     

 

   


U jednom od svojih tvitova Mektić se osvrnuo i na predsjednika SBB-a Fahrudina Radončića i prokomentarisao:


"Zamislite koliki je sunovrat zadesio ovu država kada je Radončić počeo nekoga da napada za lopovluk."

 


A prije toga, aludirajući na tekstove u Dnevnom avazu na temu napada na predsjednika VSTV-a Milana Tegeltiju i medijskih optužbi za korupciju, lideru SBB-a kratko je poručio:


"Nemoj, Fahro, ti o ovome, nije to za tebe. Drži se ti svog društva Keljmendi i dr."

 


Šta slijedi nakon svega ovoga, ostaje da vidimo...

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI