teška životna borba pjevačice

Britney Spears na sudu: Otac me prisilno drogirao i poslao na liječenje...

Showbizz 14.05.19, 19:40h

Britney Spears na sudu: Otac me prisilno drogirao i poslao na liječenje...
Nakon što je 2008. godine imala slom, otac je zadužen za Britneynu imovinu, pjevačica je zatražila više slobode, što je sudac odbio

 

Britney Spears tvrdi da ju je njezin otac Jamie Spears bez njezinog pristanka poslao na liječenje u ustanovu za mentalne bolesti te da ju je drogirao lijekovima koje je ranije odbila piti po preporuci liječnika, piše The Sun.

 

Glazbenica je na sudu izjavila da ju je otac smjestio u ustanovu prije mjesec dana, a njena majka Lynne to je potvrdila. Također, izvori bliski Britney naveli su kako je prestala piti lijekove koji su ju držali stabilnom i pod kontrolom, pod izgovorom da ne djeluju.

 

Nakon što je 2008. godine imala slom, otac je zadužen za Britneynu imovinu, pjevačica je zatražila više slobode, što je sudac odbio, a prije nego li se donesu bilo kakve odluke, stanje 37-godišnjakinje najprije će ocijeniti stručne osobe.

 

jamie-britney-spears

 

Iako je mogao raspolagati njezinom imovinom, 66-godišnji Jamie nema ovlasti nad tim da ju bez njezinog pristanka pošalje na liječenje ili joj daje lijekove koje ne želi konzumirati. Zbog cijele situacije obožavatelji nekadašnje pop-princeze prije mjesec dana pokrenuli su kampanju su pod nazivom #FreeBritney, kako bi joj pružili podršku i pomogli joj da se izbori za sebe te dokaže da može živjeti samostalno i bez očevog nadzora.

 

Sama pjevačica na društvenim mrežama dijeli novosti i detalje o svom životu nakon sloma zbog kojeg je završila na psihijatriji.

 

(Hayat, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI