FOTO/ Njihovo vjenčanje iz bajke

Udala se bh. manekenka Dalila Tufo: 'Dok sam Jasminu prilazila s ocem, skoro sam zaplakala... Bilo je nestvarno'

ŽENA iN 01.05.19, 17:15h

Udala se bh. manekenka Dalila Tufo: 'Dok sam Jasminu prilazila s ocem, skoro sam zaplakala... Bilo je nestvarno'
Vjenčanju je prethodio romantični čin zaruka, koje je mladi par upriličio u decembru prošle godine na Bjelašnici. Tada su i donijeli odluku da svoju ljubav krunišu brakom s prvim danima proljeća

 

Bh. manekenka Dalila Tufo i njen izabranik, Jasmin Konjhodžić, prošle sedmice izgovorili su sudbonosno „DA“. Vjenčanoj ceremoniji, koja je upriličena u sarajevskom hotelu Hollywood, prisustvovalo je više od 100 zvanica, među kojima i Daliline kolegice, manekenke Moni Petković i Aida Jahić.


Najemotivniji čin bio je trenutak kad je Dalilu do zaručnika i matičara kroz prekrasno uređenu svadbenu salu izveo otac Omer. Sreću zbog Dalilinog velikog dana nisu mogle skriti ni sestra Mirha, kao ni rodica Anesa, koje su je, kako tradicija i nalaže, izvele i predale ocu. 


Ulogu kume imala je Dalilina dugogodišnja prijateljica i manekenka Mirnesa Šerifović, dok je kum bio Jasminov rođak Seid.


– U trenutku kada sam Jasminu prilazila s ocem osjećala sam se nestvarno, gotovo da sam počela plakati, ali sam se suzdržala. Definitivno ću pamtiti ovaj dan kao najljepši u životu. Zaista sve je bilo savršeno, pravo vjenčanje iz bajke – kaže Dalila za magazin Azra.


Vjenčanju je prethodio romantični čin zaruka, koje je mladi par upriličio u decembru prošle godine na Bjelašnici. Tada su i donijeli odluku da svoju ljubav krunišu brakom s prvim danima proljeća. 


Svadbeno savlje, koje je trajalo do kasnih noćnih sati, pamtit će sve zvanice, porodica i prijatelji, ali i kumina sestra Neira Subašić, koja je imala najviše sreće prilikom hvatanja bidermajera.

 

Kompletanu priču čitajte u aktuelnom izdanju magazina Azra.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI