krvavi epilog porodične svađe

Poznati detalji tragedije u Sarajevu: Sina Semira (37) upucao u stomak i u vrat...

Hronika 30.04.19, 07:57h

Poznati detalji tragedije u Sarajevu: Sina Semira (37) upucao u stomak i u vrat...
Ubistvo se dogodilo sinoć u 20.35 sati u ulici Hasana Sućeske, a u kasnim večernjim satima pripadnici sarajevske policije priveli su oca. Prema ranijim navodima, ubistvu je prethodila porodična svađa

 

Otac osumnjičen za ubistvo sina u sarajevskom naselju Vojničko Polje (Saraj Polje) lišen je slobode i trenutno je na kriminalističkoj obradi u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, potvrdila je Feni glasnovornica Tužilaštva Kantona Sarajevo Azra Bavčić.

 

Ubistvo se dogodilo sinoć u 20.35 sati u ulici Hasana Sućeske, a u kasnim večernjim satima pripadnici sarajevske policije priveli su oca. Prema ranijim navodima, ubistvu je prethodila porodična svađa.

 

Bavčić je dodala da će osumnjičeni nakon kriminalističke obrade uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predat u nadležnost Tužilaštva KS.

 

- Istovremeno izdata je naredba za obdukciju tijela stradalog kako bi se znao tačan uzrok smrti - kazala je Bavčić za Fenu.

 

Mediji saznaju od komšija koje žive u naselju u kojem se desilo ubistv da je između oca i sina izbila svađa koja je završila kobno.

 

Inače, prema saznanjima medija, otac Mujaga Ivazović, penzionisani policajac, usmrtio je tridesetsedmogodišnjeg sina Semira Ivazovića hicima iz vatrenog oružja. Nezvanično, Ivazović je upucan dva puta u stomak i jednom u vrat.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

BLIN
KOMENTARI