foto/ isklesan, nema šta

Više od milion lajkova za Ronaldovo golo tijelo: Pozirao na dubrovačkoj plaži, mreže usijane...

Sport 25.04.19, 12:58h

Više od milion lajkova za Ronaldovo golo tijelo: Pozirao na dubrovačkoj plaži, mreže usijane...
Čak je i njihov izlazak iz vile izazvao puno pažnje, a na snimci koju je snimio jedan korisnik Instagrama vidi se kako se Ronaldo srdačno pozdravlja s osobljem vile, dok je Georgina požurila ući u automobil

 

CRISTIANO RONALDO prije dva dana je napustio Dubrovnik pa je tek onda objavio fotografiju iz Grada na društvenim mrežama.

 

Ronaldo na fotografiji koju je objavio na Instagramu pozira u kupaćim gaćicama sjedeći na stijeni, a u opis je samo stavio emotikon koji namiguje. Samo nekoliko minuta bilo mu je potrebno da prešiša milijun lajkova.

 

ronaldo


Ronaldo je u Dubrovniku bio sa zaručnicom Georginom Rodriguez i prijateljima. U Hrvatsku su stigli u nedjelju, a odsjeli su u jednoj od najelitnijih vila u Dubrovniku. Večerali su u poznatim dubrovačkim restoranima te posjetili Lopud, a gdje god su se pojavili, izazvali su veliku pažnju.

 

Čak je i njihov izlazak iz vile izazvao puno pažnje, a na snimci koju je snimio jedan korisnik Instagrama vidi se kako se Ronaldo srdačno pozdravlja s osobljem vile, dok je Georgina požurila ući u automobil.

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

BLIN
KOMENTARI