foto/ prisutni i političari i mnogi drugi ožalošćeni

Porodice i bližnji u suzama: Tužno na komemoraciji Slaviši Kruniću i Žarku Pavloviću

Hronika 25.04.19, 09:42h

Porodice i bližnji u suzama: Tužno na komemoraciji Slaviši Kruniću i Žarku Pavloviću
Na komemoraciji su i predstavnici SDS Vukota Govedarica i Dragan Mektić, lider NDP Dragan Čavić, direktor policije RS Darko Ćulum

 

Porodice, prijatelji, zaposleni, predstavnici društvenog i političkog života, došli su danas na komemoraciju tragično stradalom privredniku Slaviši Kruniću i njegovom pratiocu Žarku Pavloviću, nakon čega će biti sahranjen na porodičnom groblju u Glamočanima, opština Laktaši.


Komemoracija Kruniću, predsjedniku Uprave kompanija “Sektor sekjuriti”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt” i “Sektor ADS”, kao i Pavloviću, održava se u kongresnoj sali kompanije “Sektor sekjuriti” u Banjaluci - piše Srpskainfo.com.


Na komemoraciji su i predstavnici SDS Vukota Govedarica i Dragan Mektić, lider NDP Dragan Čavić, direktor policije RS Darko Ćulum.

 

Slaviša Krunić biće sahranjen u 13 časova na porodičnom groblju u Glamočanima. Danas će u 15 časova, na groblju “Bare” biti sahranjen i Krunićev pratilac Žarko Pavlović, koji je iz Pala.


U Glamočanima kod Banjaluke u noći između 22. i 23. aprila u pucnjavi su ubijena tri lica, a jedno je teško povrijeđeno iz vatrenog oružja.

 

Ubijeni su Krunić, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.

 

Više fotografija pogledajte ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI