VIDEO/ 24. APRILA U DOMU MLADIH

Letu Štuke uoči velikog koncerta u Sarajevu predstavljaju naslovni singl s novog albuma 'Topla voda'

DEPO CLUBBING 18.04.19, 16:06h

Letu Štuke uoči velikog koncerta u Sarajevu predstavljaju naslovni singl s novog albuma 'Topla voda'
Prema dinamici prodaje karata, za sarajevski koncert vlada veliki interes i ne sumnjamo kako će ih i domaća publika, kao što su i mnogobrojni fanovi u regiji, s oduševljenjem dočekati i time potvrditi veličinu i važnost ovog benda koji je i nakon 13 godina od izlaska prvog studijskog albuma još uvijek aktuelan, oštar i svjež, izazivajući i dalje podjednaku pažnju publike i kritike

 

 


Priznata sarajevska grupa Letu štuke idućeg petka, 26. aprila, u sklopu regionalne koncertne promocije albuma 'Topla voda' održat će veliki koncert u Domu mladih u Sarajevu. Nakon uspješnog predstavljanja u Zagrebu, Ljubljani i Beogradu dugoočekivani četvrti studijski album, koji je pod imenom "Topla voda" u novembru prošle godine donio devet novih pjesama, doživjet će svoju koncertnu izvedbu i pred sarajevskom publikom.

 


Na dosadašnja tri koncerta Štuke su ugostile i nekoliko istaknutih glazbenika gdje su im se u Zagrebu pridružili Darko Rundek i Igor Pavlica, u Beogradu Srđan Žika Todorović, Amira Medunjanin, Masa Mor i Branislav Trifunović, koji će im se ovom prigodom pridružiti i u Sarajevu uz vrhunske glazbenike i, prije svega, prijatelje Dubioza Kolektiva i grupu Skroz.


U susret koncertu ovih dana snimljen je i video spot za novi singl 'Topla voda', ujedno peti, naslovni s aktuelnog albuma o kojem jedan od vodećih kantautora regije, Dino Šaran govori:

 


- Posebna ritmom i atmosferom pjesma 'Topla voda' kroz pitanja od životne važnosti nosi jasnu i jednostavnu poruku: pitanje balansa. Što je to u što vjerujemo i da li nam je zaista važnije od gole egzistencije? Lov na licemjera u sebi. Gotovo hipnotička elektronika i melodija starog kafanskog refrena kao da suočavaju nove i stare vrijednosti.


Prateći video spot snimljen je na nekoliko zagrebačkih lokacija u režiji Radislava Jovanova Gonza. Spot je prožet slikovitim, metaforičnim kadrovima gdje se u fokusu našlo nekoliko različitih ljudskih profila koje su mimikom i koreografijom gledatelju uspješno približili plesači/glumci Kristijan Musić, Iva Richtermoc, Lana Krstulović i Abdoulie Jobe.

 

letu-stuke-topla-voda-1


Kako i sam Dino naglašava, možda će neko, slušajući i gledajući video za novi singl, uspjeti doći do određenih odgovora ili će ih barem ritam pjesme natjerati na ples.


Prema dinamici prodaje karata, za sarajevski koncert vlada veliki interes i ne sumnjamo kako će ih i domaća publika, kao što su i mnogobrojni fanovi u regiji, s oduševljenjem dočekati i time potvrditi veličinu i važnost ovog benda koji je i nakon 13 godina od izlaska prvog studijskog albuma još uvijek aktuelan, oštar i svjež, izazivajući i dalje podjednaku pažnju publike i kritike.

 

letu-stuke-topla-voda-2


Uz naslove s novog album kao što su 'Bože zdravlja', 'Supermarket', 'Bočice, i 'Zemlja gori', izniman koncertni repertoar nošen bezvremenskim naslovima poput 'Mjesto za dvoje', 'Minimalizam', 'Sunce', 'Tesla', 'Šutiš' dodatni su povod da se ova koncertna poslastica ne propusti.


Ne sumnjamo da će i kultni prostor Doma mladih, kao što je bilo u Tvornici kulture, Orto baru i Domu omladine, biti ispunjen odličnom atmosferom, energijom i emocijama.


Ulaznice za koncert 26. aprila u Domu mladih su u prodaji na biletarnicama Skenderija i BKC te u mreži i online prodaji portala kupikartu.ba.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI