Incident nakon snimanja emisije

Srpska pjevačica napadnuta nožem u Bijeljini: U policiji se onesvijestila od šoka!

Hronika 18.04.19, 11:42h

Srpska pjevačica napadnuta nožem u Bijeljini: U policiji se onesvijestila od šoka!
Tasksista je potom naglo zakočio, a Sanja je probala da izađe iz automobila, da bi taksista izletio za njom

 

Pjevačica Sanja Maletić napadnuta je preksinoć u Bijeljini od strane taksiste koji ju je vozio na destinaciju nakon završene emisije u kojoj je gostovala.


Naime, kako Telegraf.rs prenosi, sve se dogodilo nakon što je Sanja bila na snimanju emisije na BN televiziji, nakon čega je pozvala taksi i čovjeku koji ju je vozio rekla da ide na određenu adresu. Međutim, tokom vožnje, Sanju su poslovni saradnici pozvali i rekli joj da se nađu na drugom mjestu.


Sanja je tada rekla taksisti da promijene smjer, nakon čega je on počeo da bjesni, urla i prijeti. Odmah potom je izvadio nož i nastavio da prijeti.

 

Tasksista je potom naglo zakočio, a Sanja je probala da izađe iz automobila, da bi taksista izletio za njom. Kako prenosi ovaj portal, policiju su pozvali iz obližnje prodavnice.


Sanja i taksista su onda sprovedeni u policijsku stanicu. Međutim, Sanji je u stanici pozlilo i pala je u nesvjest, nakon čega joj je ukazana ljekarska pomoć. Sanja se potom oglasila, i rekla: 

 

- S obzirom na okolnosti koje su se sinoć dogodile, dobro sam. Istina je da se desio incident u Bijeljini. Napadnuta sam hladnim oružjem od strane taksiste sa kojim sam se vozila do određene destinacije. Lice je privedeno kao što sam i ja bila u policiji. U policijskoj stanici su mi pružili sve moguće uslove kao nekome ko je u takvom stanju tu da bi mu pružili pomoć. Nažalost, ja imam bolest štitne žlijezde i hašimoto sindrom koji usko povezan sa štitnom žlijezdom... Ja sam hipersenzibilna, doživjela sam veliki šok, emotivni šok. Jako mi je pozlilo, pala sam u nesvjest u stanici i povraćala sam, pogubila sam se... Zvali su, naravno, odmah hitnu pomoć i stvarno su učinili sve što su mogli. Snimili su me na pravi način. Organizam mi je pretrpio nenormalan šok, od straha sam se skroz pogubila - kaže Sanja Maletić za Telegraf.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI