Učešćem u rijalitiju povećaju sebi cijenu za 50 eura

One su VIP prostitutke: Spisak pjevačica, glumica, starleta i voditeljica koje rade za makroa Mihajla Maksimovića

Hronika 12.04.19, 12:29h

One su VIP prostitutke: Spisak pjevačica, glumica, starleta i voditeljica koje rade za makroa Mihajla Maksimovića
Njihov identitet je otkriven nakon što je makro krajem februara ove godine uhapšen

 

Mihajlo Maksimović, najveći makro u regionu koji se tereti za organiziranje lanca prostitucije, podvodio je poznate srbijanske pjevačice, starlete i voditeljice, prenosi Alo.

 

Njihov identitet je otkriven nakon što je Maksimović krajem februara ove godine uhapšen na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" kad su pronađeni spiskovi s imenima estradnih prostitutki, ali i katalog s profesionalnim fotografijama i cjenovnikom dama sumnjivog morala.

 

Telegraf je ekskluzivno došao do spiska svih VIP djevojaka iz Srbije koje su, preko posrednika Mihajla Maksimovića, prodavale tijelo poznatim sportistima, među kojima prednjače fudbaleri, ali i političarima i biznismenima. One su u zamjenu za novac imale orgije s mušterijama i van granica.

 

- Među onima koje su bile na Mihajlovom cjenovniku su pjevačica i rijaliti učesnica Dušica Grabović, koju je Saška Karan u "Farmi" optužila da se bavi prostitucijom, kao i Mina Vrbaški, za koju se prvi put čulo nakon afere s pjevačem Šakom Polumentom, a koja se potom "proslavila" učešćem u "Zadruzi". 

 

Na spisku su i starleta Božana Vujinović, koja je već hapšena zbog prostitucije zajedno s Milicom Živanović, poznatijom kao Mimi Oro, kao i modna kreatorka Nataša Šavija

 

Androgeni maneken Aleksandar Arsenijević tvrdio je da je ona ušla u rijaliti "kako bi podigla sebi cijenu za 50 eura". 

 

Njene fotografije osvanule su i na sajtu za poslovnu pratnju. Rijaliti zvijezda i reperka Anđela Mitkovski, poznatija kao Anđela Veštica, također je na spisku. Ona je sama priznala da je imala seks za novac - priča sagovornik Telegrafa.

 

S Maksimovićem su, navodno, sarađivale i učesnice "Zadruge".

 

- Najpoznatiji makro sarađivao je s pola srbijanske estrade. Neke od djevojaka koje je iznajmljivao po satu, i to po paprenoj cijeni, su manekenka Sanja Stanković i Ana Korać. Za Anu je Aleksandra Subotić izjavila da je preko nje prošlo pola Albanije. Sanja i Ana su trenutno u rijalitiju, a za prostituiranje su ih tokom trajanja šoua više puta optužili drugi učesnici - kaže izvor. 

 

Među Maksimovićevim damama su i zvučna imena iz svijeta glume.

 

- Javna je tajna da su tijelo prodavale i pjevačica K. O., koja se više puta udavala, M. B., koja se nedavno ostvarila kao majka, kao i T. T., poznata po učešću u jednom muzičkom takmičenju. Najstarijim zanatom bavi se i E. A., pjevačica koja je poznata po prenapadnom ponašanju, muškobanjastom izgledu i glasu - objašnjava sagovornik.

 

Kako dodaje, na spisku su i mlade glumice J. G., K. R. i S.R .

 

- Tu su svakako i voditeljice, a najpoznatije među njima su S. O. i I.Š . - priča izvor.

 

(Alo/DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI