Ide kod psihijatra, na časove stranih jezika...

Ispovijest elitne prostitutke: Cijena mi je porasla na 200 eura kad sam stavila zube, makro zna i kada nam počinje menstruacija

Hronika 11.04.19, 17:49h

Ispovijest elitne prostitutke: Cijena mi je porasla na 200 eura kad sam stavila zube, makro zna i kada nam počinje menstruacija
- Makro nam je potom naredio da svaka od nas mora da štedi određene pare da bi sebi kupila sat marke "Roleks" i doprinijela elitnijem izgledu - prisjeća se prostitutka

 


U jeku priče o elitnim prostitutkama jedna od njih, I. O. (25), priča o detaljima svog života i "posla", o tome kako je počela da se bavi najstarijim zanatom, te o uslovima pod kojim makroi drže svoje djevojke.

 
 
Prostitucijom je počela da se bavi prije dvadesete godine, a početna cijena bila joj je znatno niža nego što je sada, piše Telegraf.

 

- Kada sam počela da radim, imala sam jedva osamnaest godina. U svijet prostitucije uvela me je prijateljica, koju sam upoznala po dolasku iz manjeg mjesta u Beograd. Zanio me je život na visokoj nozi, kao i lak način da to toga dođem. Oduvijek sam maštala da budem starleta, koliko god to smiješno da zvuči drugima. Na početku mi je rečeno da ću po mušteriji zarađivati 100 eura i u mojoj glavi je to bila ogromna suma, budući da sam odrastala u siromaštvu - počinje svoju priču djevojka i kaže da joj život nije bio lak.

 

- Bilo je strašno i stresno prvih nekoliko puta kada sam prodala svoje tijelo. Prva mušterija bio je čovjek koji je stariji od mog oca. Sjećam se da sam satima nakon toga plakala i pitala se da li je to jedini način da živim lagodno. Smirio me je makro koji mi je objasnio da će postajati sve lakše, a da će moja cijena rasti iz mjeseca u mjesec. Ipak, čim sam krenula ozbiljnije da radim i dobijam preporuke, krenuo je i moj pakao - kaže I.O.

 

- Kod istog makroa radim više od šest godina, a broj djevojaka koje je držao uvijek je bio veliki. Nikada nas nije bilo manje od 100. Po načinu na koji su ostale djevojke živele, znala sam da će makro kad-tad da preuzme kontrolu i nad mojim životom. Poslije samo nekoliko meseci prostitucije, pozvana sam na sastanak sa još četiri djevojke i tada mi je rečeno da mi je zakazan termin kod zubara, koji će mi ugraditi vještačke zube, kao i da ću nekoliko nedelja poslije toga morati da ugradim silikone u grudi. Makro nam je potom naredio da svaka od nas mora da štedi određene pare da bi sebi kupila sat marke "Roleks" i doprinijela elitnijem izgledu. Bila sam srećna zbog toga jer sam dugo izgledala kao djevojčica pored ostalih napucanih djevojaka - priča ona i otkriva da je s novim zubima, silikonima u usnama i grudima sebi duplirala cijenu.

 

- Obožavala sam svoj novi izgled i estetiku vještačke ljepotice. Samo deset dana poslije ugradnje silikona u grudima, stavila sam i silikone u usta. Više nisam radila za 100 već za 200 eura. Mogla sam sebi da priuštim sve što sam željela i počela sam da upadam u oči ostalim djevojkama koje su radile, a sve do tada nisam im predstavljala nikakvu prijetnju. Skupocjeni sat kupila sam poslije dva mjeseca i nekako je sve krenulo svojim tokom. Ipak, s ozbiljnim mušterijama, krenuo je ozbiljan odnos sa makroom i on je odjednom preuzeo kontrolu nad mojim životom - kaže prostitutka.

 

Kako tvrdi, zbog zvanja elitne prostitutke na svakih nekoliko mjeseci ide kod psihijatra, na časove stranih jezika, a kaže i kako njen menstrualni ciklus više nije njena privatna stvar.

 

- Koliko god da sam se navikla na to čime se bavim, nije mi bilo svejedno što je makro koji se sve do tada postavljao kao moj prijatelj, potpuno preuzeo kontrolu nad mojim životom. Kako bi se organizacija prostitucije zaštitila, ostale djevojke i ja smo u obavezi da na svaka dva-tri mjeseca idemo kod psihijatra sa Kipra, koji dođe po pozivu našeg makroa. Njemu se žalimo, sa njim pričamo i on nama već godinama manipuliše i uči nas da ostanemo jake pod pritiskom i skriveno živimo s tim. Osim toga, svaka od nas engleski mora da priča savršeno. Koliko je naš život na tacni makroa, jasno vam je po tome što u stanu u kojem se održavaju sastanci postoji kalendar za svaku od nas i tu obilježavamo kada nam počinje menstruacija, a kada se završava - navodi prostitutka kojoj je, kao i njenim koleginicama, naglašeno da po cijenu života ne smije da progovori o makrou i mušterijama.

 

- Iako se djevojke koje rade poslije nekoliko godina pokaju i požele da izađu iz prostitucije, to je preteško. Ciljna grupa elitnih prostitutki su političari, strani državljani, a u posljednjih nekoliko godina uglavnom Rusi. Najviše para daju i nikada ne kasne s isplatama. Upravo zbog toga svaka od nas zna i stavljeno joj je do znanja da može da završi pod zemljom ukoliko bilo kada otkrije s kim spava. Zato i ćutimo. Čovjek koji postane makro uvijek je usko povezan s kriminalom - zaključila je prostitutka za Alo.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI