radili najbolji svjetski i domaći arhitekti i dizajneri

Otvoren najluksuzniji hotel na Jadranu: Evo u kojem gradu se nalazi ova turistička raskoš

Biznis Klub 01.04.19, 10:15h

Otvoren najluksuzniji hotel na Jadranu: Evo u kojem gradu se nalazi ova turistička raskoš
"Na ovom projektu angažirani su ponajbolji domaći i svjetski arhitekti i dizajneri, a novi je hotel otvorio gotovo tristotinjak novih radnih mjesta

 

Otvaranjem Grand Park Hotela Rovinj, koji će u ponedjeljak primiti prve goste, Adris grupa dovršava uređenje luksuzne turističke zone Monte Mulini, u koju je uložila 1,5 milijardi kuna.

 

"Otvorenjem Grand Park Hotela Rovinj, Adris grupa dovršava uređenje zone Monte Mulini, jedne od najluksuznijih turističkih zona na Jadranu. Zona, u neposrednoj blizini starogradske jezgre Rovinja, obuhvaća boutique hotel Monte Mulini prilagođen najvišim standardima luxury leisure gostiju, prvi hrvatski design hotel Lone otvoren 2011. godine te nedavno preuređen hotel Eden", priopćila je u nedjelju Adris Grupa dodavši da se u neposrednoj blizini nalaze i šetnica te plaža Mulini Beach, preuređene 2014. godine.

 

U uređenje zone "kojom je Rovinj preoblikovan u luksuznu turističku destinaciju", Adris je, istaknuo je, ukupno uložio 1,5 milijardi kuna.

 

Najveći dio investicija odnosi se upravo na Grand Park Hotel Rovinj, čija je gradnja započela 2017. godine. Riječ je o najvećoj pojedinačnoj investiciji Adris grupe u turistički dio posla, vrijednoj gotovo 700 milijuna kuna, a sam projekt hotela proglašen je strateškim projektom Vlade. Grand Park Hotel Rovinj kategorizacije pet zvjezdica dio je Maistra Collection brenda koji objedinjuje hotele najviše kategorije.

 

"Na ovom projektu angažirani su ponajbolji domaći i svjetski arhitekti i dizajneri, a novi je hotel otvorio gotovo tristotinjak novih radnih mjesta. S obzirom na visoko personaliziranu ponudu na najvišoj razini, svi su zaposlenici prošli višemjesečne intenzivne edukacije i usavršavanja", stoji, uz ostalo, u priopćenju za javnost Adris Grupe.

 

Najavljeno je da će Grand Park Hotel Rovinj prve goste primiti ovih dana dok će svečano otvaranje luksuzne zone Monte Mulini i novog hotela biti krajem svibnja kada će se, pod pokroviteljstvom Adris grupe, održati jedriličarska regata Adris 44 Cup.

 

Inače, Adris je u turistički dio svoga poslovanja dosad uložio 5,5 milijardi kuna, investicijski se ciklus nastavlja, pa će u sljedećom investicijskom razdoblju biti investirano dodatnih 2,3 milijarde kuna. Uz ulaganja u Istri, Zagrebu i Dubrovniku, Adris priprema ulaganja i u druga prestižna odredišta u nas, primjerice u Splitu.

 

"Vjerovali smo u ovaj projekt, u snagu naše tvrtke, u znanje i odvažnost naših zaposlenika, ali i u potencijale i komparativne prednosti naše zemlje. Nisu nas obeshrabrile ni nepovoljne socio-ekonomske prilike, ni antipoduzetnički mentalitet, ni birokratsko-administrativna zanovijetanja. U svojim poslovima ne pristajemo na osrednjost. Slijedimo načela poslovne izvrsnosti i u tome ćemo ustrajati", poručio je predsjednik Uprave Adris grupe Ante Vlahović.

 

(Hina/N1, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI