Foto / Gledatelji zgroženi neukusom

Modne katastrofe na dodjeli Porina: Nina, ako imaš stilista, daj mu otkaz!

Showbizz 30.03.19, 13:35h

Modne katastrofe na dodjeli Porina: Nina, ako imaš stilista, daj mu otkaz!
Osim Nine Badrić, gledatelji su popljuvali i modni odabir Ive Šulentić, Nikite i bračnog para Urban

 

Crveni tepih je estradnim zvijezdama uvijek savršen način da se, pored javnog pojavljivanja, i dobro promoviraju, a to im najbolje polazi za rukom ako se modnom kombinacijom izdvoje iz mase. Važno je biti zapažen, ali i zadržati granicu dobrog ukusa, što je nerijetko težak zadatak, piše Net.hr.


Tako su i na 26. Porinu neke haljine “iskočile” više od drugih, a gledatelji su ostali užasnuti. Danas se najviše priča o pripijenoj crnoj haljini pjevačice Nine Badrić, koja, prema mišljenju brojnih gledatelja, nije laskala njezinoj bujnoj figuri. “Nina, ukoliko imaš stilista, pod hitno mu daj otkaz. Ovaj kroj haljine nikako ti ne stoji”, neki su od komentara.

 

Modni kreator Juraj Zigman, koji je zaslužan za Ninin outfit, obukao je i voditeljicu Porina Ivu Šulentić, koja je tijekom dodjele nagrada iz prozirne haljine s ružičastim elementima, uskočila u haljinu s crnim perjem.

 

“Izgledaš kao crni labud, spremna si za ‘Labuđe jezero'”, zezali su voditeljicu gledatelji.

 

Mnogo pompe izazvala je i nekadašnja dance zvijezda Nikita, pjevačica i glumica pravim imenom Nikolina Ivošević.

 

Ona je odjenula prozirnu usku haljinu, ispod koje je nosila crno donje rublje i haltere. Na društvenim mrežama su popljuvali njezinu hrabru kombinaciju.

 

damir-urbam-milica-czerny

 

“Prema ovome kako su se obukli, izgledaju kao da su lopatom nabacali odjeću na sebe”, komentirali su gledatelji. Pozornost je privukla i supruga Damira Urbana Milica Czerny u ružičastoj kratkoj haljini s “puf” rukavima, dok je muzičar došao u crnoj dugačkoj haljini i čizmama.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI