Pred njima bila svjetla budućnost

Britanski bend Her’s tokom turneje poginuo u prometnoj nesreći

Hronika 29.03.19, 19:59h

Britanski bend Her’s tokom turneje poginuo u prometnoj nesreći
Muzičari i njihov menadžer izgubili su život u prometnoj nesreći koja se dogodila dok su putovali na koncert u Santa Anu

 

Stephen Fitzpatrick i Audun Laading, članovi britanskog benda Her's i njihov menadžer Trevor Engelbrektson poginuli su u prometnoj nesreći u SAD-u gdje su bili na turneji.  

 

Muzičari i njihov menadžer izgubili su život u prometnoj nesreći koja se dogodila dok su putovali na koncert u Santa Anu, objavila je njihova diskografska kuća. 

 

- S golemom tugom i žaljenjem javljamo da su članovi liverpulskog benda Her's, Stephen Fitzpatrick i Audun Laading te njihov menadžer Trevor Engelbrekston izgubili su živote u tragičnoj nesreći na putu u Santa Anu, u Kaliforniju. Srca su nam slomljena - stoji u objavi njihovog izdavača na Facebooku. 

 

Britanski muzičari nedavno su objavili prvi album "Invitation to Her’s". 

 

- Bili su jedan od omiljenih britanskih bendova pred kojima je bila svjetla budućnost. Njihova energija, živahnost i talent bili su definicija našeg izdavaštva. Bili su topli ljudi, ljubazni i zabavni. Kad god bi došli u naš ured, bio je to poseban doživljaj – navodi se u objavi.

 

 

(FENA/dg)

BLIN
KOMENTARI