Novinarka dala mašti na volju

Sanela Prašović-Gadžo: Da je neka dama uzela Čedu za savjetnika, pa da trče, mogu i da se skinu, vodom i zaliju... Ali šta da radi s Komšićem?

Front 28.03.19, 08:44h

Sanela Prašović-Gadžo: Da je neka dama uzela Čedu za savjetnika, pa da trče, mogu i da se skinu, vodom i zaliju... Ali šta da radi s Komšićem?
Čedomir Jovanović najavio je da će posao savjetnika u Predsjedništvu BiH obavljati pro-bono odnosno bez naknade

 

Juče je iz Predsjeništva Bosne i Hercegovine saopšteno da je Član Predsjedništva BiH Željko Komšić kao svog savjetnika imenovao predsjednika Liberalno-demokratske partije Srbije Čedomira Jovanovića.

 

Tim povodom oglasila se novinarka, voditeljica i članica SBB-a Sanela Prašović-Gadžo na svom Twitter profilu

 

- Meni bi bilo logičnije da je neka dama uzela Čedu za savjetnika. I onda recimo on je savjetuje kako da zategne trbušnjake, pa idu zajedno na trening, pa trče, i tako... Mogu i ono da se skinu pa vodom da se zaliju... Svega tu ima na izbor. Ali šta Čeda da radi sa Komšićem? - zapitala se Prašović-Gadžo.

 

 

 

 

sanela-prasovic-tvit-cedo

 

 

 

Nakon što je ovaj tvit izazvao veliki broj negativnih reakcija, Sanela Prašović-Gadžo je izbirsala poruku, te se ponovo oglasila:


- Prvi put sam izbrisala tvit. Šalila sam se, a onda su krenule uvrede botova. Naučila sam lekciju da ne dopuštam to. No, to što se ne možemo šaliti je... znak nečije nervoze. Mogu biti i ozbiljna pa pitati šta će predsjednik stranke iz druge države savjetovati predsjednika moje države? - napisala je Prašović-Gadžo.

 

sanela-prasovic-tvit

 

Podsjećamo, Čedomir Jovanović najavio je da će posao savjetnika u Predsjedništvu BiH obavljati pro-bono odnosno bez naknade. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)