VIDEO/ Njegova djevojka Izabela doživjela nervni slom

Ovo se nikad nije desilo u reality showu: Elvin Kadrić iz Hadžića izbačen iz luksuzne vile, a bio je ubjedljivo prvi!

Zabava 25.03.19, 11:18h

 Ovo se nikad nije desilo u reality showu: Elvin Kadrić iz Hadžića izbačen iz luksuzne vile, a bio je ubjedljivo prvi!
Takmičari su glasali koga žele da vide napolju i Bels je dobila veliki broj glasova. Produkcija će uvažiti ovo glasanje, i Izabela Alijoski pored Elvina, napušta "Parove"", kazala je Bojana Ristivojević

Za izbacivanje iz luksuzne vile u reality showu 'Parovi' bilo je njih osmoro: Ivan Marinković, Elvin Kadrić Kadra, Izabela Alijoski, Vesna Rivas, Ivanija Bajić, Sulejman Spaho, Jovana Novakov Šmizla i Đorđe Tomić.

 

Prvi na tabeli je bio Sarajlija Elvin Kadrić sa 51,6 odsto glasova, a drugoplasirana je bila njegova devojka Izabela sa 20,6 odsto. Pored otkrivanja tabele, voditeljka Bojana Ristivojević je najavila i da će nakon ubacivanja biti vanredno ubacivanje.

 

"Ovo je presedan u rijalitiju "Parovi". Iako si prvi, produkcija ti daje mogućnost da se zamijeniš na kraju sa posljednjim i da ti napustiš vilu", saopštila je Bojana, a Kadra je otišao u tajnu sobu da razmisli o svemu.

 

Na tabeli su se zatim ređali Ivan (17,7), Ivanija (4,2), Vesna (1,9) i Šmizla (1,7). Posljednja dva mjesta zauzeli su Đole i Ivanija, a upravo je Tomić bio posljednji na listi. Ostalo je samo da Kadra saopšti svoju odluku – da li izlazi umjesto Đorđa.

 

Elvin je jedva presjekao i riješio je da se žrtvuje za prijatelja, jer je napomenuo da je prijateljstvo važnije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kako god da si odlučio uz tebe smo ❤️

A post shared by Elvin Kadrić (@elvin.kadric_official_fan_page) on

 

"Izabela može sa mnom i bez mene. Đoletu treba Đina, Đini Đole, meni moja porodica. Treba ti prijatelj Đole, ali večeras, ne", rekao je Kadra Đoletu i brzo napustio vilu ne pozdravivši se sa Bels.

 

Nakon što je Elvin Kadrić odlučio da napusti vilu umesto Đoleta koji je bio posljednji na listi, njegova djevojka Izabela Aljoski se potpuno slomila.

 

"Ja ne mogu, ne znam šta da radim! Samo on može da me smiri! Ne mogu ovo! On mi je obećao da će biti tu! Ne razumijem, ne mogu da izdržim bez njega", govorila je Izabela u tajnoj sobi.

 

Takmičari su glasali koga žele da vide napolju i Bels je dobila veliki broj glasova. Produkcija će uvažiti ovo glasanje, i Izabela Alijoski pored Elvina, napušta "Parove"", kazala je Bojana Ristivojević.

 

Izabela Alijoski napustila je vilu "Parova".

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI