FOTO/ ŠTA JE BILO JAČE OD PRESUDE?

U Hagu šok za RS, ali u Banjaluci spektakl: Pomama koju juče nije mogao zaustaviti čak ni Radovan Karadžić!

Biznis Klub 21.03.19, 12:01h

Događaj godine upotpunio je nastup zvijezda pop muzike Nataše Bekvalac i Emine Jahović. Gosti su se zabavljali do kasno u noć, a neki su i prošetali u najnovijim kolekcijama H&M-a

 

 

Banja Luka je jučer bila centar modnih dešavanja, gdje su se brojne poznate ličnosti, modni entuzijasti, predstavnici medija i gotovo 600 VIP zvanica okupili su na ekskluzivnom VIP eventu koji je priredila švedska internacionalna kompanija H&M povodom otvaranja svoje prve prodavnice u Bosni i Hercegovini.


Večer, 20. marta 2019. godine ostat će upamćena ne samo po dolasku H&M kompanije u našu zemlju i ekskluzivnom lansiranju prve kolekcije, nego i kao večer dobre zabave. Po dolasku gosti su prošetali svečanim crvenim tepihom, prije nego što su vješto pozirali ispred fotoobjektiva.


Željko Samardžija, Kosta Miljković. Goran Lazić, Bojana Popović-Mutić, Sanel Hadžić, Aida Cvjetić, Lela Hodović, Mirza Mustafagić,Hatidža Nuhić, Huda Ali, neki su od zvanica koji su svojim prisustvom uveličali ovaj događaj. Pripadnici modne i muzičke industrije, brojne ličnosti iz javnog života, lokalni stilisti i blogeri, s radošću su tokom eventa uživali
i u prvoj kupovini u modernoj prodavnici.


Događaj godine upotpunio je nastup zvijezda pop muzike Nataše Bekvalac i Emine Jahović. Gosti su se zabavljali do kasno u noć, a neki su i prošetali u najnovijim kolekcijama H&M-a.


Osim Nataše i Emine, VIP zvanice je zabavljao popularni DJ Wolfram koji je dodatno zagrijavao atmosferu.


Kompanija H&M će danas, u 16,00 sati, otvoriti svoja vrata javnosti i ponuditi im pomno birane modne komade, a svi prisutni će imati priliku osjetiti fantastično iskustvo shopping groznice.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI