Godinu dana nakon ubistva 21-godišnjeg Davida

Glavni banjalučki tužilac se napokon oglasio: U toku je istraga protiv više osoba u predmetu 'Dragičević'

Hronika 18.03.19, 14:36h

Glavni banjalučki tužilac se napokon oglasio: U toku je istraga protiv više osoba u predmetu 'Dragičević'
Tijelo Davida Dragičevića pronađeno je 24. marta 2018. godine u koritu rijeke Vrbas, na ušću Crkvene. Nestanak Davida Dragičevića prijavljen je 18. marta prošle godine

 


Glavni okružni javni tužilac Želimir Lepir rekao da Okružno javno tužilaštvo Banjaluka preduzima sve potrebne i odgovarajuće istražne radnje kako bi istraga u vezi sa stradanjem Davida Dragičevića iz Banjaluke bila što prije okončana otkrivanjem izvršilaca krivičnog djela i rasvjetljavanjem činjenica i okolnosti pod kojima je ono izvršeno, javila je Srna, a prenijeli mediji.

 

– Tužilaštvo sprovodi istragu u krivičnom predmetu protiv više NN lica zbog krivičnog djela ubistvo iz člana 124 stav 1 Krivičnog zakonika Republike Srpske počinjeno na štetu Davida Dragičevića iz Banjaluke. S obzirom na to da se predmet nalazi u fazi istrage, u interesu iste ne možemo saopštiti više informacija – neveo je Lepir u pisanom odgovoru za Srnu.

 

Tijelo Davida Dragičevića pronađeno je 24. marta 2018. godine u koritu rijeke Vrbas, na ušću Crkvene. Nestanak Davida Dragičevića prijavljen je 18. marta prošle godine.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI