Nakon afere s Jelenom Karleuša

Razvodi se Ognjen Vranješ, a ono što je uradio s imenom žene niko nije očekivao

Showbizz 13.03.19, 15:15h

Razvodi se Ognjen Vranješ, a ono što je uradio s imenom žene niko nije očekivao
Ognjen i Danijela riješili su staviti tačku na svoj brak. Nakon skandala s Jelenom Karleušom odlučili su da se razvedu, a Vranješ se već konsultirao s advokatom i podnio zahtjev, otkriva izvor upućen u cijelu situaciju

 

Fudbaler Ognjen Vranješ sedmicama je bio u jeku skandala u vezi s aferom s Jelenom Karleušom, a kako saznaje Blic, to je ostavilo velike posljedice na njegov brak s Danijelom.

 

Naime, brojne poruke i fotografije koje su razmjenjivali Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ, a koje su isplivale u javnost, dovele su do toga da Vranješ i Danijela donesu odluku da se razvedu.

 

- Ognjen i Danijela riješili su staviti tačku na svoj brak. Nakon skandala s Jelenom Karleušom odlučili su da se razvedu, a Vranješ se već konsultirao s advokatom i podnio zahtjev - otkriva izvor upućen u cijelu situaciju.

 

Inače, Ognjen je na lijevoj strani grudnog koša svojevremeno imao istetovirano ime svoje supruge Danijele. Međutim, da im ljubav više ne cvjeta dokazuje i činjenica da je on tetovažu nedavno prekrio.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI