FOTO/ Užas u Srbiji

Majka opisala kako je podvodila 14-godišnju kćerku starijim muškarcima: 'Davala sam joj svoje mušterije'

Hronika 10.03.19, 17:16h

Majka opisala kako je podvodila 14-godišnju kćerku starijim muškarcima: 'Davala sam joj svoje mušterije'
U Gajevoj ulici stanari kažu da ne poznaju Eleonoru, ali su primijetili da je često na parkingu bilo puno parkiranih automobila

 

Eleonora R. (42) iz Subotice, koja se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je podvodila svoju kćerku staru 14 godina muškarcima za novac, priznaje da je svjesno počinila krivično djelo.

 

Prema nezvaničnim informacijama, ona je rekla i da se sama bavila prostitucijom i da su muškarci kojima je podvodila svoju kćerku bili njene mušterije.

 

Eleonora je seksualne usluge svoje kćerke naplaćivala 6.000 dinara, a sa muškarcima koji su stupali u seksualne odnose s djevojčicom je kontaktirala prvo mobilnim telefonom. Kada bi oni došli u njenu kuću u Gajevoj ulici u Subotici, ona je uzimala novac i u susjednoj prostoriji je čekala da muškarci i njena kćerka završe seksualne odnose.

 

eleonora-r
Foto: Facebook

 

Da majka podvodi kćerku prijavio je djetetov otac, a kako Blic saznaje, djevojčica je ranije bila u hraniteljskoj porodici, ali je sama odatle otišla i vratila se u kuću kod svoje majke.

 

U Gajevoj ulici stanari kažu da ne poznaju Eleonoru, ali su primijetili da je često na parkingu bilo puno parkiranih automobila.

 

U istrazi i postupku koji se vodi, a tereti Eleonoru R. za krivično djelo trgovina ljudima, muškarci koji su spavali sa djevojčicom biće samo svjedoci.

 

Za krivično djelo trgovine ljudima zaprećena je kazna zatvora od pet do 20 godina.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI