Sarajka se javila putem Instagrama

'Moram da pijem lijekove': Zerina Hećo se ošišala na ćelavo, napustila reality, pa otkrila svoje zdravstveno stanje

Showbizz 09.03.19, 13:08h

'Moram da pijem lijekove': Zerina Hećo se ošišala na ćelavo, napustila reality, pa otkrila svoje zdravstveno stanje
Hvala vam svima na podršci i što ste bili uz mene. Ne izgledam lijepo, nisam se sredila. Nisam u stanju da odgovaram svima na poruke - poručila je bivša zadruagrka, a reakcija njene kćerke koja je uslijedila je mnoge raznježila

 

Bivša Zadrugarka Zerina Hećo šokirala je javnost kada se pred kamerama ošišala na ćelavo, a sada se obratila se fanovima na Instagramu, povodom svog zdravstvenog stanja.

 

Naime, Zerina Hećo se snimala u svom domu dok je pored nje bila kćerkica Sara, a otkrila je da joj je za sada ustanovljena aritmija.

 

zerina-heco

 

- Neću pred kćerkom da objašnjavam zašto sam se ošišala, ali većina koja me pratila zna zašto je sve to. Srećan vam osmi mart. Svim ženama. Biću kratka, neću dugo. Hvala vam svima na podršci i što ste bili uz mene. Ne izgledam lijepo, nisam se sredila. Nisam u stanju da odgovaram svima na poruke - poručila je bivša zadruagrka, a reakcija njene kćerke koja je uslijedila je mnoge raznježila.

 

- Mama, ti jesi lijepa - dodala je njena kćerka Sara.

 

Zerina je potom navela da pije lijekove za srce.

 

- Ja radim sve moguće preglede, mogu da kažem da mi je ustanovljena aritmija i da moram da pijem lijekove za srce, ne mogu sve da pričam pred djetetom. Naravno da ću biti dobro, sada razmišljam samo o opravku. Čekam sve nalaze i pretrage. Zbunjena sam, ne mogu ni da pričam - rekla je Zerina o svom zdravstvenom stanju.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI