VIDEO/ Odnosi s dječacima u najmanju ruku čudni

Zbog ove scene pred kamerom, mnogi su bili sigurni da je Michael Jackson zaista pedofil

Nedjeljni magazin 09.03.19, 11:19h

Zbog ove scene pred kamerom, mnogi su bili sigurni da je Michael Jackson zaista pedofil
Jackson je u fimu predstavio svog 12 godišnjeg prijatelja, dječaka koji se liječio od raka. Tokom intervjua Jackson je grlio dječaka i držao ga za ruku te govorio da ga voli

 

Leaving Neverland, dokumentarac u kojemu dvojica mladića bliskih Michaelu Jacksonu tvrde da ih je on godinama seksualno zlostavljao, izaziva sve više reakcija i stotine hiljada ljudi širom svijeta uvjerene su da je Jackson doista bio pedofil. Slična situacija se dogodila i 2003. godine, dok je Jackson još uvijek bio živ, nakon premijere filma Martina Bashira "Život s Michaelom Jacksonom".

 

Mnogi tvrde da je kontroverzni dokumentarac pokopao Kralja popa i da je tada svima bilo jasno da su njegovi odnosi s dječacima u najmanju ruku čudni. Martin Bashir u nekoliko je navrata u spomenutom filmu pitao Jacksona zašto kao 44-godišnji muškarac spava u istoj sobi s dječacima.

 

"Djeci treba ljubavi i milovanja. Roditelji ih zapuštaju, previše vremena provode na računarima... Želim im pružiti ljubav", rekao je tada Jackson, a onda je uslijedila scena koja se mnogima smučila.

 

Naime, Jackson je u fimu predstavio svog 12 godišnjeg prijatelja, dječaka koji se liječio od raka. Tokom intervjua Jackson je grlio dječaka i držao ga za ruku te govorio da ga voli.

 

"Nešto najljepše je dijeliti krevet s nekim koga voliš", rekao je.

 

Priznao je pred kamerom da s dječakom dijeli krevet, a dječak je kazao da mu je Jackson rekao: "Ako me voliš, spavat ćeš sa mnom u krevetu."

 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI