Poznata glumica još na intenzivnoj terapiji

Neda Arnerić u stabilnom stanju, budna i neraspoložena

Hronika 02.03.19, 15:51h

Neda Arnerić u stabilnom stanju, budna i neraspoložena
Neda Arnerić je hospitalizovana u srijedu, oko 21 čas, kada ju je vozilo Hitne pomoći dovezlo u VMA, gdje je primljena na odjeljenje toksikologije u jako teškom stanju

 

Neda Arnerić, velika srpska glumica koja je preksinoć u teškom stanju dovezena na Vojnomedicinsku akademiju, sada je stabilno i dalje prima neophodnu terapiju, budna je, ali neraspoložena, saznaje "Blic".

 

Arnerić će i dalje ostati na liječenju u VMA, gdje se nalazi od srijede uveče kada je dovezena u besvjesnom stanju.
 

- Arnerić nije životno ugrožena, ali je još na intenzivnoj terapiji. Prima svu neophodnu terpiju, infuzije, a njeno stanje non-stop se prati - kaže izvor Blica.

 

Kako saznaje Blic, glumica je vidno neraspoložena, ali se nije bunila kada su joj ljekari objasnili da još ne mogu da je puste na kućno liječenje.

 

Neda Arnerić je hospitalizovana u srijedu, oko 21 čas, kada ju je vozilo Hitne pomoći dovezlo u VMA, gdje je primljena na odjeljenje toksikologije u jako teškom stanju.

 

Da nešto nije u redu, prema saznanjima, te večeri shvatio je glumičin brat, koji ju je uporno zvao telefonom i nije mogao da je dobije.

 

- Nedu su zatekli kako leži na podu. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je došla po pozivu i Neda je odvezena u VMA - navodi izvor Blica.

 

Za sada nema više zvaničnih detalja o uzrocima zbog kojih je Nedi Arnerić pozlilo.

 

 

Podsjetimo, sredinom decembra prošle godine preminuo je Nedin suprug dr Milorad Mešterović, a o informacija o tome dospjela je u javnost u januaru, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja.

 

Nedi Arnerić je prošle godine na Festu uručen "Beogradski pobednik" za izuzetan doprinos filmskoj umjetnosti, a na ovogodišnjem Festu se prikazuje film "Aleksi" Barbare Vekarić, u kome igra poznata glumica.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI