Užas na Pagu potresao region

Ovo je otac koji je djecu bacio s prvog sprata: Djeca su uvijek izgledala uredno, majka ih je vodila u šetnju, vrtić, školu...

Hronika 28.02.19, 12:21h

Ovo je otac koji je djecu bacio s prvog sprata: Djeca su uvijek izgledala uredno, majka ih je vodila u šetnju, vrtić, školu...
Iz ponašanja majke prethodnih dana, kako su rekli oni koji su je susretali, ništa nije ukazivalo na tragediju koja se dogodila u četvrtak u 6,47 sati

 

Mještane grada Paga u četvrtak ujutro prestravila je vijest o ocu (54) koji je s balkona obiteljske kuće u ulici Josipa bana Jelačića s prvoga kata, sa šest metara visine, bacio četvero malodobne djece. Djeca su u dobi od 3, 5, 7 i 8 godina. U trenutku incidenta u kući je bila i njihova majka s kojom policija provodi razgovor, izvijestili su iz PU zadarske.


Zadarski.hr neslužbeno saznaje da je otac bio zaposlen u autokampu u Šimunima. Nesretna je obitelj u Pag stigla iz Međimurja, a u kući u kojoj se dogodila tragedija bili su podstanari.

 

Inače, mjesto tragičnog događaja od Policijske postaje Pag udaljeno je svega stotinjak metara.


- Vidio sam svu tu užurbanost, nisam znao što se događa, a onda mi je jedna žena koja stanuje u blizini rekla što se desilo. Užas. Strašno. To nije za vjerovati - rekao je jedan prolaznik.

 

Radio Pag piše kako se radi o obitelji koja nije s otoka, ali u Pagu žive već godinama.

 

- Majka djecu redovito vodi u šetnju, školu i vrtić te se brine o njima. Djeca su uvijek izgledala uredno - rekla je jedna od susjeda obitelji.

 

Inače, o spomenutoj obitelji u Pagu godinama kruže brojne glasine.


 
Navodno su, što Radio Pagu nije potvrđeno, bili pod nadzorom Centra za socijalnu skrb, a majka djece najstariju kćer (18) ima i iz prethodne veze, ali to dijete im je oduzeto. Prema jednoj verziji priče, ta najstarija kći sama je tražila odlazak iz obitelji.

 

- Strašno je to što se dogodilo - rekao je jedan od susjeda. Potvrdio je i kako ta obitelj nema vlastitu kuću, nego žive kao podstanari.

 

Iz ponašanja majke prethodnih dana, kako su rekli oni koji su je susretali, ništa nije ukazivalo na tragediju koja se dogodila u četvrtak u 6,47 sati. Događaj je odmah prijavljen policiji i Hitnoj pomoći. Otac je zatečen u kući i odmah priveden, a hitna medicinska pomoć odvezla je djecu u Opću bolnicu u Zadru. Djeca su bila pri svijesti, ali u vrlo teškom stanju i u šoku.

 

- Dvoje djece teško je ozlijeđeno i nalazi se u Jedinici intenzivnog liječenja, a dvoje je izvan životne opasnosti. Još uvijek traju pretrage - rekao je Hini Željko Čulina, ravnatelj Opće bolnice Zadar.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

 

 

BLIN
KOMENTARI