Morali obiti vrata od stana

Neda Arnerić u teškom stanju hitno prebačena u Urgentni centar, brat je našao bez svijesti

Hronika 28.02.19, 07:53h

Neda Arnerić u teškom stanju hitno prebačena u Urgentni centar, brat je našao bez svijesti
Sredinom decembra prošle godine preminuo je Nedin suprug dr Milorad Mešterović, a o tome se saznalo tek u januaru, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja

 

Poznata srpska glumica Neda Arnerić sinoć je oko 21 sat prebačena u teškom stanju u beogradski Urgentni centar, saznaje "Blic".

 

Prema saznanjima, glumičin brat je uporno pozivao telefonom, ali se Neda nije javljala. On je onda pozvao bravara, koji je obio stan.

 

- Nedu su zatekli kako leži na podu. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je došla po pozivu i Neda je prevezena u Urgentni centar - navodi izvor "Blica".

 

Za sada nema više detalja o uzrocima zbog kojih je Nedi Arnerić pozlilo.

 

Inače, sredinom decembra prošle godine preminuo je Nedin suprug dr Milorad Mešterović, a o tome se saznalo tek u januaru, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja.

 

Saznalo se samo da se dugo borio sa teškom bolešću, a Neda Arnerić je za "Blic" kratko potvrdila: "Istina je".

 

Prije tri godine Neda Arnerić pala sa terase svog stana na trećem spratu u Dubljanskoj ulici na Vračaru. Tom prilikom je povrijedila kičmu i bila je zbrinuta u Urgnentnom centru. Ona je tada, prilikom pada, slomila tri pršljena, vratni, kičmeni i grudni.

 

Inače, Neda Arnerić trebalo je prekjuče da se pojavi na Festu, gdje je prikazan njen film, ali nije došla.

 

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI