bolna ispovijest pjevačevog vanbračnog sina

Šabanov sin Robert otvorio dušu nakon tragedije: Oca nisam vidio godinama, ali sve mu je oprošteno...

Nedjeljni magazin 23.02.19, 08:58h

Šabanov sin Robert otvorio dušu nakon tragedije: Oca nisam vidio godinama, ali sve mu je oprošteno...
Naime, Robert i Šaban se nisu vidjeli godinama, jer prema Robertovima tvrdnjama, Šaban zbog porodice nije želio nikakav kontakt sa njim

 

Vanbračni sin Šabana Šaulića, Robert Omaljev (47) došao je jučer na Novo Groblje kako bi ispratio oca na vječni počinak iako proteklih godina nisu bili u kontaktu. Robert je riješio da progovorio i sada je istakao da je legendarnom pjevaču oprostio sve greške iz prošlosti.

 

Naime, Robert i Šaban se nisu vidjeli godinama, jer prema Robertovima tvrdnjama, Šaban zbog porodice nije želio nikakav kontakt sa njim. Ipak, tragičnu vijest da je Šaban preminuo u saobraćajnoj nesreći Robert je veoma teško podnio.

 

- U šoku sam, vjerujte da ne mogu da dođem sebi. Nisam u stanju da govorim, jako mi je loše. Sestra po majci, Tanja mi je javila za smrt mog oca, a ja nisam vjerovao šta čujem. Kada su potvrdili na portalima i vijestima da je Šaban poginuo, ostao sam šokiran. On je bio moj otac, a iako nismo bili u kontaktu, ja o njemu nikada nisam imao loše mišljenje - počinje priču Robert za "Srpski Telegraf" i ističe da uopšte nije imao dilemu da li da dođe na sahranu.

 

- Sa ocem se nisam vidio godinama, a sada sam ga sahranio. Ovo je velika tragedija! Zaista ne mogu rečima da opišem emocije koje osjećam. Nemam ja šta da mu opraštam, šta je bilo, bilo je. Sve mu je oprošteno, shvatam da mu je porodica bila na prvom mjestu - kaže Robert za Telegraf i ističe da se nakon smrti oca nije čuo sa Šabanovom suprugom Gocom, ni polusestrama Ildom i Sanelom, kao ni sa polubratom Mihajlom.

 

- Nisam zvao suprugu mog oca niti polusestre i brata. Bol je veliki, ali mi nikada nismo bili u kontaktu. Jednostavno, nismo imali nikakav odnos. Nije sada vrijeme da pričam na tu temu, možda ću nekada progovoriti, ali sada bi to bilo neumjesno - zaključio je Robert.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

BLIN
KOMENTARI