Nakon konstrukcija iz MUP-a RS da je naručio montirane snimke

Oglasio se Davor Dragičević: 'Snimak postoji! Mog sina ubili su nečasni policajci...'

Hronika 22.02.19, 09:04h

Oglasio se Davor Dragičević: 'Snimak postoji! Mog sina ubili su nečasni policajci...'
MUP RS do danas nije otkrio ubicu/ubice Davida Dragičevića, ali se zato obračunao i obračunava sa svima onima koji traže istinu o ovom slučaju

 

"Mog sina su ubili nečasni policajci, snimka postoji i svi do jednog će odgovarati za zločin koji su počinili! Ubice mog sina, mislite da će vam ovo proći? Pripremate teren da možete reći da sam ja napravio snimku'', napisao je sinoć na grupi “Pravda za Davida” Davor Dragičević, komentirajući današnje konstrukcije MUP RS, o montiranoj snimci ubistva Davida kojeg je naručio upravo Davor.

 

''Te laži o plaćanju nekih montiranih snimki možete samo vi povjerovati, sotone i ubiice'', poručio je Davor.

 

Podsjetimo, MUP RS do danas nije otkrio ubicu/ubice Davida Dragičevića, ali se zato obračunao i obračunava sa svima onima koji traže istinu o ovom slučaju.

 

Koliko su ažurni i brzi kada je to u pitanju pokazuje i posljednji slučaj potrage za osobom koja tvrdi da je vidjela snimku premlaćivanja Davida Dragičevića ispred Metalske škole u Banjoj Luci. MUP RS je u službenoj zabilješci naveo da su szanali kako je Davor Dragičević naručio montažu snimke na kojem bi bilo prikazano Davidovo ubistvo. Toliko su daleko išli, da su naveli i cijenu od 15.000 eura koju je Davor platio.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI