Sestra priznala ubistvo

Čovjek koji je otvorio škrinju: Jasmina je bila gola, bez ozljeda, crvena u licu...

Hronika 19.02.19, 10:08h

Čovjek koji je otvorio škrinju: Jasmina je bila gola, bez ozljeda, crvena u licu...
U subotu navečer je uhapšena Jasminina sestra Smiljana Srnec, 45-godišnjakinja koja je nakon nestanka sestre nastavila živjeti u kući u kojoj je podigla i troje djece

 

Smiljana Srnec je priznala da je ubila svoju sestru Jasminu. Bez prisutnosti odvjetnika, doduše, pa se to priznanje ne može koristiti na sudu. Tijelo Jasmine Dominić pronađeno je 19 godina nakon što su je posljednji put vidjeli u mjestu Palovec pokraj Čakovca, odnosno 14 godina nakon što je njen nestanak prijavljen policiji, piše Index.hr.

 

- Bila je gola. Tijelo joj je bilo savijeno u koljenima, ruke su bile uz tijelo. Nikakvu ozljedu nisam vidio. Kosa je bila dobra. Bila je čak crvena u licu. Ali ja sam na samo nekoliko minuta podigao poklopac ‘škrinje’ i zaklopio ga. Nikad tako nešto nisam vidio - rekao je za Jutarnji svjedok očevida.

 

Podsjetimo, tijelo nestale Jasmine Dominić pronađeno je u subotu u zamrzivaču u obiteljskoj kući, u kojoj je djevojka i živjela. Zadnji put je viđena davne 2000. godine, a njen nestanak prijavljen je tek 2005.


U subotu navečer je uhapšena Jasminina sestra Smiljana Srnec, 45-godišnjakinja koja je nakon nestanka sestre nastavila živjeti u kući u kojoj je podigla i troje djece. Tamo je živjela sa suprugom. Jučer joj je produljen pritvor, a danas bi trebala biti ispitana od strane DORH-a.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI