foto/ pripremali porodično slavlje, a sad je dom zavijen u crno

Ovo je bila jedna od Šabanovih posljednjih želja: Sve je kako je Bog rekao, još samo da dočekam...

Nedjeljni magazin 18.02.19, 12:00h

Ovo je bila jedna od Šabanovih posljednjih želja: Sve je kako je Bog rekao, još samo da dočekam...
U tome ga je spriječila stravična nesreća u kojoj je juče rano ujutru, u gradu Bilefeldu na sjeverozapadu Njemačke, tragično izgubio život

 

Šaban Šaulić koji je tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj iza sebe je ostavio troje djece – kćerke Ildu i Sanelu i sina Mihajla.

 

Spremali su se za veliko slavlje, ali je njihov dom sada zavijen u crno! Naime, u četvrtak, 21. februara je njegovoj starijoj kćerki rođendan, Saneli, i planirali su da to porodično obilježe.

 

U tome ga je spriječila stravična nesreća u kojoj je juče rano ujutru, u gradu Bilefeldu na sjeverozapadu Njemačke, tragično izgubio život.

 

Šaban je bio porodičan čovjek, izuzetno vezan za svoju suprugu Gordanu, djecu i unuke.

 

saban-saulic-porodica

 

– Mislim da je čovjek bez porodice, djece, unuka, familije, nesretan čovjek. A ja sve to imam, i to je velika sreća. Još samo da dočekam da oženim sina, jer mi je, danas, jedina neostvarena želja da zapjevam na njegovoj svadbi i igram se sa njegovom djecom. Ništa bolje i više ne bih poželio, nego kako se odvijao moj život i moja karijera i baš ništa ne bih mijenjao, jer sam ostvaren i sretan čovjek. Nisam neko ko „boluje“ od „kula i gradova“. Supruga, djeca i unuci su mi sve. Sve je onako kako je Bog rekao, i ja sam zadovoljan i zahvalan – rekao je on u jednom od posljednjih intervjua.

 

Kćerka Sanela podarila je ocu dvoje unuka – Luku Adžića, kojeg je dobila u prvom braku sa Ivanom Adžićem, i kćerku Unu koju ima sa sadašnjim suprugom, trenerom FK Partizan Zoranom Batom Mirkovićem.

 

Sanela i Mihajlo Šaulić juče su u popodnevnim satima otputovali u Njemačku kako bi preuzeli tijelo svog oca, međutim sinoć im nije bilo dozvoljeno da vide tijelo pokojnog Šabana budući da uviđaj još nije završen.

 

(Alo, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI