FOTO/ TIJESAN KOMPLETIĆ NA VITKOM TIJELU

Strukić predsjednice Kolinde nikom nije promakao: Ne, nije dotjerala liniju 'preko noći', priznala je kako...

ŽENA iN 13.02.19, 21:00h

Strukić predsjednice Kolinde nikom nije promakao: Ne, nije dotjerala liniju 'preko noći', priznala je kako...
Sako se kopča na tri upadljiva zlatna gumba i savršeno prati liniju tijela pa je izvrsno naglasio struk predsjednice - tanji nego ikad!

 

 

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović od prošle jeseni ne prestaje izazivati pozitivne komentare na račun svoje vitke linije koju zahvaljuje liposukcijskoj dijeti. U srijedu je na službenom događanju na Pantovčaku još jednom potvrdila da liniju odražava svim silama.


Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović u srijedu je uručila odlikovanje Red kneza Branimira s ogrlicom povjesničarki Esther Gitman za osobite zasluge stečene istraživanjem, dokumentiranjem i promicanjem istine o hrvatskoj povijesti 20. stoljeća te produbljivanju razumijevanja između hrvatskog i židovskog naroda, piše Gloria.hr.


Kad je stajling za ovu svečanu prigodu u pitanju, predsjednica je igrala na sigurno - odjenula je klasično crno odijelo koje se sastojalo od besprijekorno krojenog sakoa, te hlača ravnih, širokih nogavica. Sako se kopča na tri upadljiva zlatna gumba i savršeno prati liniju tijela pa je izvrsno naglasio struk predsjednice - tanji nego ikad!

 

kolinda-tanak-struk-1


Kolinda od javnosti nije krila da se prošlog ljeta podvrgla liposukcijskoj dijeti koja je rezultirala ovako vitkom figurom. 


- Riječ je o prehrani koja se prvenstveno temelji na povećanom unosu zdravih masti i proteina. Zapravo je riječ o laganoj mediteranskoj kuhinji - ribi i pilećim prsima s maslinovim uljem te obilnim prilozima povrća i salata - objasnila je hrvatska predsjednica. 

 

Više fotografija pogledajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

  

BLIN
KOMENTARI