tvrdi da nema razloga za takvo nešto

Nezavisni odbor Halilovićev rad u 2018. ocijenio nezadovoljavajućim, komesar poručio: Ocjena je sramotna!

Hronika 12.02.19, 19:21h

Nezavisni odbor Halilovićev rad u 2018. ocijenio nezadovoljavajućim, komesar poručio: Ocjena je sramotna!
- Razlozi za negativnu ocjenu su neutemeljeni i nema ni jednog razloga za takvo nešto - kazao je Halilović te naveo da će vrlo brzo informirati javnost o svim detaljima

 

Policijski komesar Kantona Sarajevo Mevludin Halilović kazao je Feni da je negativna ocjena za njegov rad za 2018. godinu Nezavisnog odbora za izbor i reviziju policijskog komesara Skupštine Kantona Sarajevo, prije svega "sramotna". 

 

- Razlozi za negativnu ocjenu su neutemeljeni i nema ni jednog razloga za takvo nešto - kazao je Halilović te naveo da će vrlo brzo informirati javnost o svim detaljima. 

 

Nezavisni odbor za izbor i reviziju policijskog komesara Skupštine Kantona Sarajevo je na sjednici koja je održana večeras komesaru Mevludinu Haliloviću jednoglasno dao nezadovoljavajuću ocjenu za rad za 2018. godinu, u isto vrijeme kada je Halilović prisustvovao pres-konferenciji povodom ubistva Edina Gačića. 

 

Predsjednik Nezavisnog odbora Miroslav Kružik kazao je ranije Feni da će navedeni prijedlog ocjene sa detaljnim obrazloženjem biti dostavljen komesaru Haliloviću, ministru unutrašnjih poslova KS-a i Vladi Kantona Sarajevo.

 

(FENA/mr)

BLIN
KOMENTARI