VIDEO/ KAMERE NA LICU MJESTA

Ekskluzivni snimci sa Bradine: Blokade u tunelu, pretresi u Tarčinu... Ubica Edin Gačić kreće se prugom?

Hronika 11.02.19, 13:38h

Ekskluzivni snimci sa Bradine: Blokade u tunelu, pretresi u Tarčinu... Ubica Edin Gačić kreće se prugom?
Specijalci su raspoređeni duž kantonalne granice na Ivan-sedlu. Blokirani su željeznička pruga, okolne šume u tuneli kod Bradine u općini Konjic

 


Policajcima Kantona Sarajevo u pomoć je u prijepodnevnim satima pristiglo 130 pripadnika policijskih organa iz drugih kantona u potrazi za višestrukim ubicom Edinom Gačićem.


Suvada Kuldija, portparol MUP-a KS, ranije je za Hayat.ba kazala da je potraga intenzivirana na području Hadžića i Suhodola. Dodala je da imaju jako dobru saradnju sa građanima.


Prema Hayatovom izvoru bliskom Federalnoj upravi policije, najveći problem predstavljaju pogrešne dojave jer „razvlače“ policijske službenike na različite lokacije, zbog čega se puno vremena troši na provjeravanje površnih informacija.


Izvor Hayata dodaje da se pretpostavlja da se ubica kreće odnosno da se drži pruge Sarajevo-Mostar, siguran da tako neće zalutati.


Specijalci su raspoređeni duž kantonalne granice na Ivan-sedlu. Blokirani su željeznička pruga, okolne šume u tuneli kod Bradine u općini Konjic.


Prema informacijama s terena, policajci pretresaju nekoliko kuća u Tarčinu.


Pogledajte snimke sa terena koje je zabilježila kamera Hayat TV-a...

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI