FOTO/ Bio je to pravi dernek

Na zabavi Jennifer Aniston pojavio se i Brad Pitt, a omiljena holivudska slatkica toliko se napila da je...

Showbizz 11.02.19, 08:42h

Na zabavi Jennifer Aniston pojavio se i Brad Pitt, a omiljena holivudska slatkica toliko se napila da je...
Miljenica Amerike i najveća holivudska slatkica, kako joj tepaju mediji, itekako se opustila na tulumu, možda čak i malo previše, jer je vidno pripita pala niz stepenice dok je izlazila iz hotela

 

Omiljena holivudska slatkica pretjerala s pićem na kolegičinu rođendanu, otrijeznio ju tek - pad niz stepenice!

 

Glumica Jennifer Aniston u subotu je u hotelu Sunset Tower u Los Angelesu proslavila 50. rođendan, a na zabavi su se pojavila najveća holivudska imena - Gwyneth Paltrow, Ellen DeGeneres, Kate Hudson, Demi Moore, George Clooney, bio je ondje i Jenniferin bivši suprug Brad Pitt, ali večer je definitivno obilježila Reese Witherspoon (42).

 

Miljenica Amerike i najveća holivudska slatkica, kako joj tepaju mediji, itekako se opustila na tulumu, možda čak i malo previše, jer je vidno pripita pala niz stepenice dok je izlazila iz hotela.

 

Iako se pokušala "spasiti" grčevito se držeći za ogradu, visoke pete i alkohol učinili su svoje. Glumici, poznatoj po ulogama u filmovima "Plavuša s Harvarda" i "Okrutne namjere", u pomoć su odmah priskočili prijatelji i osoblje hotela te ju otpratili do automobila, ali paparazzi su, naravno, i ovaj put bili na pravom mjestu u pravom trenutku i snimili neugodnu situaciju.

 

Ostale fotografije pogledajte OVDJE.

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI