FOTO/ Spašavanje muškosti nakon nezgode

Pukao mu je penis usred seksa: Čuo sam 'krc' i osjetio jak bol - prošao sam neviđenu agoniju

DEPO PLUS 02.02.19, 19:32h

Pukao mu je penis usred seksa: Čuo sam 'krc' i osjetio jak bol - prošao sam neviđenu agoniju
U bolnici su Britancu najprije dali dozu morfija, jer se previjao od boli, a onda su procijenili štetu. Kirurzi su mu uspjeli spasiti muškost - zakrpali su oštećene mišiće i razderanu uretru

 

Pomalo divlje vođenje ljubavi Seana Marsdena i njegove djevojke Louise Gray iz Velike Britanije naglo se pretvorilo iz jakog užitka u strašne bolove. Usred seksa penis mu je čudno skliznuo i čuo je zvuk pucanja. Osjetio da je nešto pošlo po zlu - pukao mu je penis pa naticao do veličine boce za vino, mislio je da će se rasprsnuti.

 

Dok je on na krevetu jaukao od bolova, ona je zvala hitnu. U bolnici Royal Shrewsbury su mu najprije dali dozu morfija, a onda procijenili štetu. Potom su ga prebacili u operacijsku dvoranu gdje su mu hirurzi uspjeli spasiti muškost. Zakrpali su oštećene mišiće i razderanu uretru (sluznicu mokraćne cijevi).

 

Nakon zahvata su ga poslali kući s privremenim kateterom za izbacivanje mokraće iz tijela i penisom zamotanim u zavoj sa plastičnom štapićem koji osigurava ispravljanje mišića. Zabranili su mu seks najmanje mjesec dana.

 

 

Ali, nestašni par nije imao strpljenja pa su se 'pohvatali' nakon tri sedmice dok mu je spolovilo još bilo bolno i puno modrica. Imao je sreću da je sve dobro prošlo. Kazali su kasnije da nisu navikli biti toliko u celibatu jer su se prije nezgode prepuštali strastima gotovo svaki dan.

 

Sean je slomio spolovilo lani, tri dana prije Božića. Od tada su vodili ljubav dva puta.

 

- Čuo sam 'krc' i osjetio strašnu bol. Definitivno moramo biti nježniji i pažljiviji u budućnosti jer si ne mogu priuštiti da mi se ovako nešto ponovi - rekao je i dodao kako pomalo strahuje da mu je fraktura oštetila plodnost, a želio bi jednog dana imati djecu. To će uskoro saznati, nakon skorog zakazanog pregleda u bolnici, prenosi Daily Mail.

 

Bilo je takvih slučajeva i ranije

 

Pisali smo lani o američkom komičaru Rossu Asdourianu (33) koji se oporavljao od frakture penisa četiri tjedna - toliko mu je trebalo da počne samostalno mokriti. Nakon nekoliko mjeseci potpuno mu se vratila seksualna funkcija.

 

Njemu se to dogodilo nakon što se sreo sa starom prijateljicom u baru. Završili su 'u klinču' u njegovom stanu u East Villageu na Manhattanu. Veliki užitak ubrzo se pretvorio u tešku patnju.

 

- U osnovi smo se približavali cilju... Izašao sam iz nje, a kada sam se odlučio vratiti, ona se odgurnula nazad i zapravo je samo puknuo. Čim sam čuo zvuk pucanja i znao sam da se obistinio moj najveći strah. Odmah sam znao da nešto nije u redu, krenuo sam s protokolom za hitne slučajeve. Uzdisao sam i valjao se u bolovima pa nazvao hitnu - ispričao je.

 

Nakon dolaska hitne pomoći odveli su ga u Medicinski centar Weill Cornell gdje ga je pregledao tim urologa. Prvo su željeli vidjeti može li mokriti, ali nije mogao. Potom su napravili cistoskopiju - endoskopsku pretragu u kojoj provedu malu kameru u spolovilo radi procjene stanja i nastale štete. Pretraga je pokazala da mu je razderana uretra.

 

Neven Kapun, dr.med. spec. urolog iz Zagreba, tada nam je pojasnio o čemu se radi i kakve posljedice fraktura može imati na kasniji seksualni život muškarca.

 

Kazao je kako je fraktura penisa je zapravo lom jedne ili obje membrane koje prekrivaju njegovo erektilno tkivo, a uzrokuje ga brza, tupa sila dok je spolovilo u erekciji, obično tijekom seksa ili kod agresivne masturbacije.

 

- Fraktura penisa jedna je od rjeđih posljedica povreda uda. Najčešće zbog siline kod odnosa ud naleti na tvrdu prepreku i pri tom pukne jedna od ovojnica kavernoznih tijela ili spongioznog tijela ili više njih. Osim karakterističnog zvuka pucanja, boli koje pacijent pri tome osjeti, često je prisutna oteklina i krvavi podljev. A čvrstoća uda se izgubi gotovo trenutno - objasnio nam je dr. Kapun.

 

Dodao je kako povredu treba čim prije hirurški zbrinuti, a najkasnije u roku 24 sata.

 

- Ukoliko se sa odlaskom kod urologa odlaže, nemogućnost postizanja erekcije i impotencija konačni su rezultat - upozorio je ovaj stručnjak.

 

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI