U velikom problemu zbog dugova

'Bili smo prijatelji': Zaratili Aca Lukas i Marina Tucaković, folkeru plijene imovinu u vrijednosti 100.000 eura

Showbizz 01.02.19, 10:33h

'Bili smo prijatelji': Zaratili Aca Lukas i Marina Tucaković, folkeru plijene imovinu u vrijednosti 100.000 eura
Ona mi je čak radila i posljednju pjesmu. Čak smo se i čuli nedavno, i to je dio koji se tiče prijateljstva, a što se tiče neprijateljske strane ne bih znao šta da vam kažem. Mi smo dugo sarađivali na obostrano zadovoljstvo i korist. Ko je tu više profitirao ne znam, rekao je Lukas za Blic

 

Folker Aca Lukas u velikom je problemu zbog dugova koje nije isplatio, a zbog kog su ga Marina Tucaković i njen suprug Aleksandar Radulović Futa tužili. Izvršitelji su zakucali na vrata da mu plijene imovinu, a u cijeloj priči najgore je prošla Sonja Vuksanović, njegova bivša žena, jer je Aca još uvijek prijavljen na adresi na kojoj ona živi, pa je pjevač riješio da se oglasi na ovu temu.

 

- Marinu znam godinama i prijatelji smo bili. Evo, ona mi je čak radila i posljednju pjesmu. Čak smo se i čuli nedavno, i to je dio koji se tiče prijateljstva, a što se tiče neprijateljske strane, ne bih znao šta da vam kažem. Mi smo dugo sarađivali na obostrano zadovoljstvo i korist. Ko je tu više profitirao ne znam i ne bih ulazio u to - rekao je Aca Lukas za "Blic", međutim ovdje se nije zaustavio.

 

- Ja nikome ništa nisam uzeo ni ukrao. I oni koji su mi dali novac vratio sam im i vraćam im. Dakle, svakome. Lukas nikom dužan nije ostao. A što se tiče izvršitelja, samo neka rade svoj posao i neka plijene šta god hoće. Baš me zanima šta će sve da uzmu - naveo je pjevač.

 

Podsjetimo, Sonja je nakon dolaska izvršitelja ispričala da je sve u stanu njeno, a oni su, s obzirom na to da su upućeni u situaciju da ovaj par više ne živi zajedno, tražili od Sonje da im dostavi dokaze da je sve ona kupila. Oni su tom prilikom popisali stvari poput kompjutera, frižidera, šporeta i ostalog namještaja, poslije čega je Sonja pozvala Lukasa i rekla mu da odmah to reguliše kako joj ne bi odnijeli stvari u vrijednosti od 100.000 eura, navodi "Srpski telegraf".

 

Marina se ovim povodom već oglašalava u medijima, te je istakla da je tužila Lukasa i da ga je dobila na sudu.

 

- Tačno je da smo ga dobili na sudu. Kakvih 100.000 eura, suma je mnogo veća. Sudski izvršitelji nisu znali kako da mu naplate, pa su procijenili da je najbolje da se stavi zabrana na izvođenje tih pjesama na koncertima. Moj muž je više puta pričao sa Acom, a on uvijek obeća: "Biće, biće" i na kraju ništa od toga. Mi smo sa Acom i dalje dobri, ja sarađujem sa njim, dok Futa više ne radi pjesme za njega - rekla je jednom prilikom Marina.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI