Suprotno od svega što je rekao

Pronađen krunski dokaz u kosi Jelene Marjanović: Alibi supruga Zorana je ovim dokazom srušen!

Hronika 30.01.19, 20:23h

Pronađen krunski dokaz u kosi Jelene Marjanović: Alibi supruga Zorana je ovim dokazom srušen!
Nakon što je Jelenino tijelo pronađeno u kanalu, Marjanovićeva je ošišana prilikom obdukcije, a tek godinu dana kasnije stigao je zahtjev da se ispitaju tragovi koji su pronađeni u kosi, kaže sagovornik Kurira

 

Protiv Zorana Marjanovića uskoro bi treći put trebalo da bude podignuta optužnica zbog sumnje da je brutalno ubio suprugu Jelenu Marjanović i to pošto je otkriven krunski dokaz, piše srbijanski Kurir.

 

Naime, nakon što je nova tužiteljka Jelena Biorčević preuzela slučaj Marjanović, otrkiven je ključni dokaz, koji potvrđuje da je Zoran u trenutku Jelenine smrti bio pored nje!

 

Dodatnim analazima utvrđeno je da blato iz kose ubijene pjevačice se poklapa sa onim kojoe je poslije zločina pronađeno na pantalonama njenog supruga, prenose beogradski mediji.

 

"Nakon što je Jelenino tijelo pronađeno u kanalu, Marjanovićeva je ošišana prilikom obdukcije, a tek godinu dana kasnije stigao je zahtjev da se ispitaju tragovi koji su pronađeni u kosi. Taj nalaz je ubrzo stigao, a poređenjem sa tragovima nađenim na Marjanovićevoj garderobi, riječ je o blatu istog sastava", otkriva sagovornik.

 

Ovaj dokaz iz nekog razloga nije bio urvšten u spise predmeta, zbog čega se do sada nije naišao u optužnici, a ruši Zoranov alibi koji je sve vrijeme tvrdio da on nije silazio sa nasipa do kanala u kojem je pronađen leš njegove supruge.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI