VIDEO/ NEOSTVARENI POTENCIJAL PRELIJEPE GLUMICE

Seksi scenom u filmu 'Oficir s ružom' bacila je cijelu Jugoslaviju u trans, a onda je jednostavno nestala...

ŽENA iN 26.01.19, 13:37h

Seksi scenom u filmu 'Oficir s ružom' bacila je cijelu Jugoslaviju u trans, a onda je jednostavno nestala...
Iako su joj predviđali ogroman potencijal zbog talenta i ljepote, Dragana ga u filmskom smislu nije ostvarila do kraja. Sama je to objasnila činjenicom da se za uspjeh osobi moraju brojne kockice posložiti

 

Scena u kojoj se Dragana Mrkić u kadi kupa sa Ksenijom Pajić izazvala je osamdesetih godina kolektivni trans. Radi se o filmu 'Oficir s ružom', zbog kojeg su se širom bivše države lile gorke suze, piše 100posto.hr.


Ksenija i Dragana na najbolji mogući način tada su se predstavile širokoj publici, a uz njih zablistao je kao zvijezda filma i glumac Žarko Laušević.

 


Dok danas svjedočimo uspješnoj karijeri Ksenije Pajić, Dragana se u medijima nije dugo zadržala. Ipak, Dragana se u svijetu umjetnosti zadržala. 


Diplomiravši glumu 1987. godine u Beogradu, trajno je ostala vezana uz glumački poziv. Danas režira predstave i predaje u školi za glumu te nekad odigra koju ulogu u kazalištu i na filmu. Živi u Beogradu, nema djece i nije udata.


Rijetko izlazi, samozatajna je, rijetko daje intervjue, no uvijek daje do znanja da je potpuno zadovoljna svojim životom i kako je sve ispalo. Iako su joj predviđali ogroman potencijal zbog talenta i ljepote, Dragana ga u filmskom smislu nije ostvarila do kraja. Sama je to objasnila činjenicom da se za uspjeh osobi moraju brojne kockice posložiti.


U njezinom slučaju to se, očito, nije dogodilo. Ili možda ni sama nije dovoljno gravitirala beskrajnoj slavi. Iako danas ima 52 godine, i dalje plijeni pozornost njegovanim i lijepim izgledom.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI