video & foto/ mala od skandala

Svi muškarci Jelene Karleuše: Opasni momci, biznismeni i fudbaleri

Showbizz 19.01.19, 11:18h

Svi muškarci Jelene Karleuše: Opasni momci, biznismeni i fudbaleri
Karleuša je od početka karijere privlačila veliku medijsku pažnju, a najzanimljivije su bile njene ljubavne veze s poznatim muškarcima

 

Jelena Karleuša, poznata srbijanska pjevačica koja je svojim ponašanjem, izjavama i nastupima dobila nadimak "mala od skandala" na osnovu njene istoimene pjesme, ovih dana je u najgoroj situaciji do sada.

 

Čitavu Srbiju i estradu uzdrmale su porno-fotografije na kojima je, navodno, Jelena Karleuša, a plasirao ih je fudbaler Ognjen Vranješ, koji tvrdi da je imao aferu sa pop divom. 

 

jelena-karleusa-ognjen-vranjes


 
Karleuša je od početka karijere privlačila veliku medijsku pažnju, a najzanimljivije su bile njene ljubavne veze s poznatim muškarcima.

 

Jelenino srce su uglavnom osvajali biznismeni, a potpunu sreću pronašla je s fudbalerom. Kako prenosi srbijadanas.com, ovo su svi muškarci Jelene Karleuše.

 

Zoran Davidović Ćanda

 

Karleuša je 1999. godine bila u vezi s biznismenom Zoranom Davidovićem Ćandom. Međutim, ova Jelenina ljubavna priča nije se lijepo završila. Dvadeset trećeg marta 2000. godine Davidović je ubijen, i to prilikom povratka sa sahrane novosadskog biznismena Branislava Lainovića Dugog.

 


Jelena je poslije njegove smrti napravila malu pauzu u karijeri, da bi se 2001. godine vratila na scenu albumom "Ludača", na kome se nalazi i jedna balada posvećena Ćandi. 

 

Ostatak teksta čitajte ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI