FOTO/ Cijeli Novi Sad priča o plakatu

'Dragi Đole, još te čekam': Ko se krije iza Mije Radenković, koja je poslala intrigantnu poruku Balaševiću?

Showbizz 17.01.19, 10:10h

'Dragi Đole, još te čekam': Ko se krije iza Mije Radenković, koja je poslala intrigantnu poruku Balaševiću?
Ne želim da ispadne da nekog prisiljavam. Samo sam mu se javio, rekao je poznati novinar i urednik

 

U Novom Sadu jučer je osvanuo jumbo plakat na kojemu piše "Dragi Đole, još uvijek te čekam... Mia Radenković" i nije trebalo dugo da se dozna da ga je postavio Aleksandar Stanković, koji već 15 godina Balaševića pokušava dovesti u emisiju Nedjeljom u 2. Cijeli Novi Sad priča o plakatu koji je osvanuo u gradu, a Stanković je Index otkrio zašto je potpisao baš Miju Radenković ispod "ljubavne" poruke.

 

aleksandar-stankovic-dorde-balasevic

 

"Zato jer je Mia jedna od djevojaka koje se pojavljuju u pjesmi Ljerka, a stih ide "Mia Radenković, Uobraženković. Pomislio sam da možda odbija doći u emisiju jer i mene smatra Uobraženkovićem", kazao je Aco Stanković za Index.

 

aleksandar-stankovic

 

Stanković je otkrio da se ubrzo nakon postavljanja plakata javio porodici Đorđa Balaševića da bi ih obavijestio da je on postavio plakate, da ne bi došlo do nepotrebne fame.

 

"Ne želim da ispadne da nekog prisiljavam. Samo sam mu se javio. 2004. godine sam bio kod njih u Novom Sadu i izgledalo je kao da je sve dogovoreno. Balašević me nakon toga dva puta zvao na telefon, da, eto, proćaskamo... Deset dana prije emisije prestao se javljati", kaže Stanković.

 

Zanimalo nas je koje je prvo i glavno pitanje koje bi postavio Balaševiću da prihvati poziv u emisiju.

 

"Prvo bih ga pitao "Pa dobro, gde si ti?", kaže Aco.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI