Video / Vraćali se sa skijanja

U tunelu u Švicarskoj zapalio se autobus pun srednjoškolaca iz Splita

Hronika 12.01.19, 20:25h

U tunelu u Švicarskoj zapalio se autobus pun srednjoškolaca iz Splita
Autobus se zapalio i izgorio u tunelu. Inače, u Švicarskoj su zadnjih sedam dana na skijanju boravili brojni učenici različitih škola iz Splita koji su se s 3 ili 4 autobusa danas vraćali prema Splitu

 

Danas se u Švicarskoj dogodila nesreća u kojoj je u cijelosti izgorio autobus koji je prevozio splitske srednjoškolce koji su se u ovoj zemlji posljednjih dana nalazili na odmoru, piše Dalmacija danas.


Svi učenici su na vrijeme izašli iz autobusa i nitko od učenika nije ozlijeđen.

 

"Javio mi se sin nakon ove nesreće i odmah je naglasio da su svi dobro. Ipak, prvih sat vremena proveo sam u strepnji jer nisam znao bilo kakve detalje, a nakon sat vremena jedva sam uspio dobiti sina. Autobus se zapalio i izgorio u tunelu. Inače, u Švicarskoj su zadnjih sedam dana na skijanju boravili brojni učenici različitih škola iz Splita koji su se s 3 ili 4 autobusa danas vraćali prema Splitu.

 

Brojnim učenicima iz ovog autobusa izgorjeli su dokumenti, čak i mobiteli pa svi nisu uspjeli ni dojaviti svojima što se dogodilo. Postoji mogućnost da trenutno u Splitu od roditelja netko i ne zna da je izgorio autobus, no zaista je bitno naglasiti da nikome baš ništa nije dogodilo. Oni koji nisu uspjeli spasiti kufer izgorjelo je sve, čak i jakete, a znamo koliko je hladno sada u Švicarskoj", priča roditelj čiji sin pohađa splitski jezičnu gimnaziju.

 

"Svi se učenici sada nalaze u jednom vatrogasnom domu u blizini tunela u kojem se dogodila nesreća. Svi su na sigurnom i na toplom. Agencija sada pronalazi zamjenski autobus da ih vrati kući, a kako će prijeći granicu kada su im izgorjeli dokumenti, nije mi poznato", priča roditelj.

 

Dalmatinski portal kontaktirao je agenciju Collegium putovanja koja je organizirala izlet.

 

"Nitko nije ozlijeđen, što je najvažnije. Osigurali smo zamjenski autobus koji je išao po njih" kratko su rekli, piše Index. hr.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI