VIDEO/ Izazvao zemljotres na Balkanu

Ibrahimović u svlačionici u Los Angelesu odvrnuo Halidovu 'Beograđanku', evo šta Bešlić na to kaže!

Sport 11.01.19, 18:25h

Ibrahimović u svlačionici u Los Angelesu odvrnuo Halidovu 'Beograđanku', evo šta Bešlić na to kaže!
Legendarni fudbaler često voli i da priča na ovom jeziku na kojima govore narodi na prostoru bivše Jugoslavije, ali uživa i u muzici koja dolazi od tamo odakle su mu roditelji

 

Video u kome Ibrahimović pada u sevdah uz "Beograđanku" Halida Bešlića izazvao je pravi bum na Balkanu, a Zlatanov izbor muzike prokomentarisao je i srpski reprezentativac Nemanja Matić.

 

Na početku priprema Los Angeles Galaxyja za novu sezonu, sjajni fudbaler, sada već penzionisani reprezentativac Švedske, Zlatan Ibrahimović riješio je da sebi uljepša trenutke u svlačionici pa je za muzičku podlogu odabrao pjesmu Halida Bešlića, "Beograđanka".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back to business @lagalaxy

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

 

Video je za kratko vrijeme izazvao pravi bum na Balkanu.

 

Sve to je stiglo i do slavnog pjevača Halida Bešlića koji se putem društvenih mreža zahvalio Zlatanu što je izabrao njegov veliki hit.

 

halid-zlatan

 

A na ovu numeru nije ostao imun ni reprezentativac Srbije Nemanja Matić koji je ispod Zlatanove objave ostavio šaljiv kometar.

 

nemanja-matic

 

Da podsjetimo, Nemanja i Zlatan su bili saigrači u Manchester Unitedu i takoreći najbolji prijatelji.  

 

Legendarni fudbaler često voli i da priča na ovom jeziku na kojima govore narodi na prostoru bivše Jugoslavije, ali uživa i u muzici koja dolazi od tamo odakle su mu roditelji.

 

A tome je odlučio i da nauči svoje saigrače u Los Angeles Galaxyju pa je odvrnuo do daske hit Halida Bešlića "Beograđanka" i pao u sevdah.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI