Oduzeto 240 kilograma 'skunka'

Kako su dvojica Bosanaca i Crnogorac uletjeli u policijsku zasjedu: Ovo je jedna od najvećih zapljena droge!

Hronika 08.01.19, 16:03h

Kako su dvojica Bosanaca i Crnogorac uletjeli u policijsku zasjedu: Ovo je jedna od najvećih zapljena droge!
Tokom kontrole automobila „mercedes“, kojim je upravljalo lice inicijala K.B. (1993.) iz Zenice, a sa kojim se u vozilu nalazio i A.M. (1979) iz Zenice, iz istog pravca uočili su kretanje i vozila „renault trafic“, koje se okrenulo na putu, te krenulo prema selu Miholjače i pokušalo pobjeći

 

Načelnik Policijske uprave Trebinje Žarko Laketa potvrdilo je danas na vanrednoj konferenciji za novinare da je na području Gacka oduzeto oko 240 kilograma skanka, što je jedna od najvećih zapljena ove uprave, kada je u pitanju ta opojna droga.

 

Laketa je naveo da su policijski službenici Policijske stanice Gacko na osnovu operativnih saznanja proveli opservaciju, kako kaže, kombinovanu sa zasjedom u općini Gacko.

 

Tokom kontrole automobila „mercedes“, kojim je upravljalo lice inicijala K.B. (1993.) iz Zenice, a sa kojim se u vozilu nalazio i A.M. (1979) iz Zenice, iz istog pravca uočili su kretanje i vozila „renault trafic“, koje se okrenulo na putu, te krenulo prema selu Miholjače i pokušalo pobjeći.

 

Brzom reakcijom policija je uspjela zaustaviti "renault", kojim je upravljalo lice inicijala M.G. (1970.) iz Crne Gore.

 

Na zadnjem sjedištu tog vozila uočeno je više najlonskih vreća u kojima se nalazilo oko 240 kilograma opojne droge skank.  

 

Laketa je potvrdio da su pomenute osobe lišene slobode i sprovedene u Policijsku upravu Trebinje. Nezvanično, uhapšeni su Benjamin Krehić i Adis Serdarević iz Zenice, kao i Milorad Grba iz Crne Gore.

 

Pretpostavlja se da je droga do Gacka „došla“ ustaljenom rutom preko Albanije, Kosova, Crne Gore, a bila je namijenjena tržištu Federacije BiH.

 

(FENA/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI