Porodična drama

Jelena Karleuša pred razvodom: Duško joj nakon svađe oteo telefon, pa našao skandaloznu prepisku sa bh. reprezentativcem!

Showbizz 08.01.19, 08:24h

Jelena Karleuša pred razvodom: Duško joj nakon svađe oteo telefon, pa našao skandaloznu prepisku sa bh. reprezentativcem!
Duško je došao kući i pokušao da joj objasni da stvari nisu onakve kako ona vidi. Nije vrijedilo, Jelena je tjerala po svom. Tošić je uzeo telefon i tada je nastao pravi rusvaj

 

Jelena Karleuša i Duško Tošić ipak su zapali u ozbiljnu bračnu krizu. Nevolje u raju su počele na pjevačicinom nastupu za doček Nove 2019. godine, piše Kurir.


Pop divi je, prema saznanjima, zasmetalo to što je njen životni saputnik poslao piće poznanici koja je bila za susjednim stolom. Jelena je prekinula nastup i žestoko se posvađala sa Duškom. Otišla je na drugi nastup, a on se pravio kao da je sve u najboljem redu. Međutim, ništa nije bilo kako treba. 

 
-Duško je došao kući i pokušao da joj objasni da stvari nisu onakve kako ona vidi. Nije vrijedilo, Jelena je tjerala po svom. Tošić je uzeo telefon i tada je nastao pravi rusvaj - priča izvor blizak pjevačici. 


On kaže da je Duško uzeo Jelenin telefon i pronašao prepiske sa fudbalerom Ognjenom Vranješom


-Tad je Duško poludio. Svašta je rekao Jeleni, oduzeo joj je telefon, tako da niko nema kontakt sa njom. Duško je zvao i kolegu fudbalera i izvrijeđao ga. Ne znam šta će se desiti i kako će se ovo završiti ali mislim da će podnijeti papire za razvod - tvrdi izvor Kurira.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI