oko stotinjak građana i večeras pali svijeće

'Pravda za Davida': Davor je bezbjedan, uvijek je bio dva koraka ispred ubica

Hronika 05.01.19, 20:47h

'Pravda za Davida': Davor je bezbjedan, uvijek je bio dva koraka ispred ubica
Policija je večeras mirno pratila okupljanje građana koji su bez povika "Pravda za Davida" i puštanja pjesme "Klinac u getu" palili svijeće

 


Građani Banjaluke, a i članovi grupe Pravda za Davida, njih blizu 100, okupili se u subotu i zapalili svijeće za ubijenog Davida Dragičevića ispred Hrama Hrista Spasitelja. Poručili su da, iako nema majke Suzane i oca Davora, ovdje će biti svako veče, javila je reporterka N1.

 

Policija je večeras mirno pratila okupljanje građana koji su bez povika "Pravda za Davida" i puštanja pjesme "Klinac u getu" palili svijeće.

 

Banjalučani su poručili kako su samo došli da odaju počast ubijenom Davidu Dragičeviću i da će to nastaviti raditi svako veče.


 - Došla sam da upalim svijeće, za ubijeno dijete, za Davida. Ne daju nam ništa. Sve je zabranjeno. Svi znamo da je teško da dođe do rješenja. Da je upleten neko "manji" davno bi se to riješilo.

 

 - Mislim da se slučaj mora riješiti, ništa na Zemlji nema da nije riješeno do kraja.

 

 - Došao sam da upalim svijeće, posebno što nema ni Davora ni Suzane.


Iz grupe Pravda za Davida kazali su ranije da je Davor bezbjedan i da je on uvijek bio "dva korak ispred ubica". Dodali su da Davor nikada neće biti sam.

 

Večeras se medijima obratila i strina ubijenog mladića Davida Dragičevića, Nikolina Učur koja je kazala kako se Suzana Radanović morala vratiti u Beč zbog obaveza.

 

(N1, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI