foto/ estradnjaci slavili

Željko Bebek proslavio 73. rođendan u društvu Jasne Gospić i drugih: 'On me podsjeća na najbolja vremena u Sarajevu'

Showbizz 17.12.18, 19:50h

Željko Bebek proslavio 73. rođendan u društvu Jasne Gospić i drugih: 'On me podsjeća na najbolja vremena u Sarajevu'
Uz ugodan razgovor, lijepu atmosferu, puno pjesme i smijeha, nakon što su se kamere ugasile, otpjevao je za veselo društvo nekoliko numera, između ostalih, za njihovu dušu, čuvenu „Selmu“

 

Željko Bebek i Jasna Gospić družili su se u Sarajevu. Povod je bilo televizijsko snimanje novogodišnjeg programa, ali i posebna proslava Bebeka, koji je jučer obilježio 73. rođendan.


Uz ugodan razgovor, lijepu atmosferu, puno pjesme i smijeha, nakon što su se kamere ugasile, otpjevao je za veselo društvo nekoliko numera, između ostalih, za njihovu dušu, čuvenu „Selmu“.

 

bebek-gospic

 

– Željko je neko ko me podsjeća na neka najljepša vremena u Sarajevu. Kao gimnazijalka ludovala sam za „Bijelim dugmetom“ i Željkom, koji je uvijek fantastično pjevao prelijepe pjesme. Bila sam na njihovom koncertu u Skenderiji neke davne 1976. godine i zamalo “stradala” gurajući se da ih bolje vidim i čujem. Nedugo potom, Bebek je poželio da me upozna jer sam tada i ja bila prilično popularna. Mojoj sreći nije bilo kraja. Povodom njegovog rođendana poželjela sam mu odlično zdravlje i još mnogo divnih pjesama koje on maestralno izvodi na jedinstven način– kaže Jasna Gospić.

 

(Expressmag, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI