VIDEO/ 20-godišnjak osvojio srca publike i žirija

Sarajlija Denis Barta pobjednik hrvatskog 'Supertalenta': Osvojio nagradu od 200 hiljada kuna!

Showbizz 17.12.18, 07:52h

Sarajlija Denis Barta pobjednik hrvatskog 'Supertalenta': Osvojio nagradu od 200 hiljada kuna!
Komponira, piše, svira i pjeva, imao je više operacija, za svoje liječenje skuplja sam novce pjevajući na ulici, po kafićima i prodavajući svoj CD

 

Pobjednik Supertalenta s razlikom od 15 glasova je Denis Barta! Dvadesetogodišnji Sarajlija osvojio je sva srca, ali i glasove publike te uz ograničenja koja ima pokazao da je sve moguće. Denis je rođen tri mjeseca prerano sa samo 535 grama u Padovi, slijep je s epilepsijom i autizmom.

 

Komponira, piše, svira i pjeva, imao je više operacija, za svoje liječenje skuplja sam novce pjevajući na ulici, po kafićima i prodavajući svoj CD. Nastupa po raznim dobrotvornim akcijama, po kafićima. Imao je operaciju na srcu 9. dan kada se rodio, poslije 40 dana je izgubio vid, a u četvrtoj godini je primijećen autizam. Ne zna koristiti ruke ni zašto osim za sviranje.

 

Osim laskave titule pobjednika šete sezone, Denis je osvojio nagradu od 200 hiljada kuna.

 

 

Do posljednjeg trenutka na pozornici Supertalenta bilo je neizvjesno, a tu neizvjesnost s pobjednicima dijelili su Siniša Matijević te Plesni klub Dance Queen kao drugo i trećeplasirani kandidati šeste sezone hit showa.

 

A ovo je poredak ostalih finalista: 12. mjesto: Andrej Škegel, 11. Iva Augustinović, 10. Diego Siquiera, 9. Elena Prljić, 8. Ana Šestić, 7. Filip Rudan, 6. Marin Čačija, 5. Đulijano Jašarević, 4. Vanessa Jakac. 

 

(Vecernji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI