Branka se ne odvaja od sina

Majka Darka Lazića iznijela istinu o drogiranju pjevača: 'I ja sam počela da sumnjam...'

Showbizz 08.12.18, 12:34h

Majka Darka Lazića iznijela istinu o drogiranju pjevača: 'I ja sam počela da sumnjam...'
Toliko se pisalo o navodnoj apstinenciji da sam i ja počela da sumnjam, sve dok nisam pitala ljekare, kaže mama Branka

 

Pjevač Darko Lazić već nekoliko dana boravi na Institutu za rehabilitaciju „Selters“, gdje se uspješno oporavlja od posljedica teške saobraćajne nesreće.

 

Darko svakodnevno odlazi na terapije kako bi nakon operacije kuka i butne kosti što prije stao na noge, a majka Branka se ne odvaja od njega. U ispovijesti za Alo Branka je ispričala kroz šta je sve prolazila dok je njen sin ležao u vještačkoj komi, koliko joj je snage trebalo da prebrodi kritične trenutke, ali i kako se nosila sa pričama da Darko u bolnici prolazi kroz apstinentsku krizu.

 

- Darko je svakim danom sve bolje i bolje i hvala bogu što se ne sjeća kako se nesreća dogodila. Ispričali smo mu da su ga komšije našle i da su zvale Hitnu pomoć. Kada su Marina i Darkov tata stigli, Hitna pomoć je već bila tamo - započinje potresnu priču za Alo mama Darka Lazića i objašnjava da pjevač i dalje nema jasnu sliku šta se sve dešavalo poslije nesreće.

 

- Malo više izbjegava tu temu. Kada počnemo da mu pričamo, on samo kaže: „Nemojte sada o tome, sve ću saznati kasnije.“ Eto, sam je rekao da ga je ovo opametilo i da je shvatio šta je uradio. Obećao je da nema više alkohola, nema cigareta, nema ludiranja, nema ničega... Pričali smo i o navodnom drogiranju i mogu da vam kažem da Darko to sigurno ne koristi. To jednostavno nije istina - priča tiho majka Branka i objašnjava zbog čega Darka povezuju sa narkoticima.

 

- Toliko se pisalo o navodnoj apstinenciji da sam i ja počela da sumnjam, sve dok nisam pitala ljekare. Rekla sam im: „Hoću da znam istinu, to je moje dijete.“ I ljekari su mi potvrdili da nije imao apstinentsku krizu. Tačno je da je bio veoma nervozan, jer je trpio jake bolove, i tačno je da je zbog toga morao da dobija jake lijekove. I sada ima bolove, a najviše ga muče nožni prsti na desnoj nozi, jer ih je nagnječio u udesu - priča Branka i objašnjava da će Darko u „Seltersu“ morati da ostane 21 dan.

 

Ako bude potrebe, Darkov boravak bit će produžen na još 15 dana, ali ako sve bude kako treba, Lazić će i prije Nove godine biti kod kuće.

 

- Nadamo se da će do Nove godine stati na štake i da će otići malo kući za praznike. Ljekari iz „Seltersa“ su optimistični i nadaju se da će naš Darko za 36 dana biti kao nov, kao da se ništa nije desilo. Baš ga je ovdje posjetio jedan čovjek, malo stariji od njega, koji je u septembru doživio istu stvar kao i Darko. Sada je kao nov, lijepo govori i hoda, kao da mu se ništa nije desilo. Da kucnem u drvo, rebra su mu dobro zarasla, nekoliko puta je stao na lijevu nogu, a na desnu još ne smije, zbog kuka. Za to će morati da prođe još vremena - priča Branka.

 

(Alo.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI