Srpski mediji pišu da se razvodi zbog nje

Šta je Jovana Joksimović rekla o Severini: Bile su dobre prijateljice, ali zbog jednog pitanja sve se promijenilo...

Showbizz 07.12.18, 19:19h

Šta je Jovana Joksimović rekla o Severini: Bile su dobre prijateljice, ali zbog jednog pitanja sve se promijenilo...
Kurir piše da su Jovana i Severina bile dobre prijateljice, čak su prije dvije godine zajedno bile na otoku Smokvici kod Ive Todorić, koja se s Joksimovićima pokumila. Prema pisanju srpskih medija, problem je nastao kad je Jovana u emisiji ispitivala jednu novinarku o Severini kao majci

 

 

Posljednjih dana srpski mediji pišu da je supruga Željka Joksimovića, voditeljica Jovana Joksimović, kriva za probleme u braku Severine i Igora Kojića.

 

Voditeljica je te napise prokomentirala za srpske medije.

 

"Zaista se ne bih bavila tim glupostima niti ih komentirala, razumijte me", rekla je portalu Alo s osmijehom na licu.

 

Kurir piše da su Jovana i Severina bile dobre prijateljice, čak su prije dvije godine zajedno bile na otoku Smokvici kod Ive Todorić, koja se s Joksimovićima pokumila. Prema pisanju srpskih medija, problem je nastao kad je Jovana u emisiji ispitivala jednu novinarku o Severini kao majci, zbog čega pjevačica nije htjela da Joksimovići dođu na slavu kod njenog svekra Dragana Kojića.

 

Iako je on navodno javio Joksimovićima da ne dolaze, Severina se naljutila, piše Kurir.

 

Keba je, pak, izjavio da Severina nije mogla doći na njegov koncert zbog zdravstvenih problema. Ona je otkazala i svoj koncert u Pforzheimu zbog viroze.

 

Iako je nakon toga objavila nekoliko fotografija sa svog "afričkog vjenčanja" iz 2016. godine, Kurir tvrdi da je njen brak s Igorom gotov.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI