Nakon 'tvita' o Oriću i Legiji

Sergej Trifunović vrijeđao predsjednicu Skupštine Srbije: Evo šta mu je odgovorila Ana Brnabić

Front 04.12.18, 17:44h

Sergej Trifunović vrijeđao predsjednicu Skupštine Srbije: Evo šta mu je odgovorila Ana Brnabić
Glumac je na svom Twitter nalogu predsjednicu Skupštine Srbije nazvao “fuksom”

 


Glumcu Sergeju Trifunoviću, koji je na svom Twitter nalogu predsjednicu Skupštine Srbije Maju Gojković nazvao “fuksom”, odgovorila je premijerka Ana Brnabić, poručivši da je jedini odgovor na ta "neumorna vrijeđanja i prijetnje da više radimo i formiramo Fond za nauku, otvorimo neki muzej i renoviramo pozorište".

 

ana-brnabic-tvit

 

- Jedini odgovor na to kada nas nazovu ”fuksama”, pozivaju na silovanje i vješanje, jedini odgovor na bjesomučna i neumorna vrijeđanja i prijetnje je da radimo više – otvorimo još radnih mjesta, formiramo Fond za nauku, otvorimo neki muzej i renoviramo pozorište. Samo hrabro i uporno naprijed, napisala je premijerka Brnabić u odgovoru Trifunoviću.

 

Međutim, poznati glumac se tu nije zaustavio, pa je napisao: "Pa vi ni u Strazburu ne bi mogli da dokažete da je Maja Gojković uopšte ljudsko biće, a nekmoli žena!?"

 

sergej-trifunovic-tvit

 

Podsjećamo, prije nekoliko dana Trifunović je komentarisao i oslobađajuću presudu Naseru oriću, a dotaknuo se i lika i djela Milorada Ulemeka Legije. Šta je napisao, pročitajte OVDJE.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI