Sergej Trifunović ponovo podiže prašinu

Naser Orić je najveći zločinac, a Legija je samo ponekad šamarao po klubovima i skidao minđuše

Hronika 03.12.18, 12:33h

Naser Orić je najveći zločinac, a Legija je samo ponekad šamarao po klubovima i skidao minđuše
Za mene je Naser Orić najveći ratni zločinac. Ne samo što je klao u ratu, nego je tuko i za Slobodana Miloševića. Dakle, sportskim jezikom rečeno: dupla kruna zločinaštva, napisao je glumac na Twitteru

 


Glumac Sergej Trifunović zaboravio je nakratko sva zlodjela Milorada Ulemeka Legije u raspravi na Twitteru koju je započeo stavom o Naseru Oriću.

 

Trifunović je na društvenoj mreži reagovao povodom odluke apelacionog odjeljenja Suda BiH da oslobodi Nasera Orića, ratnog komandanta Armije BiH za Srebrenicu, svih optužbi za ratne zločine počinjene nad Srbima.


- Za mene je Naser Orić najveći ratni zločinac. Ne samo što je klao u ratu, nego je tuko i za Slobodana Miloševića. Dakle, sportskim jezikom rečeno: dupla kruna zločinaštva - napisao je glumac na Twitteru.

 

Kada je jedan od tviteraša odgovorio da je to radio i Legija, Trifunović je pokušao da napravi poređenje.

 

- Legija je ratovao. Na Kosovu, protiv OVK. Nije tukao Srbe na ulicama. Ponekad kad se napije, šamarao je po klubovima i skidao minđuše. Ali to su dijametralno različite stvari - objavio je Trifunović.

 

sergej-trifunovic-naser-oric-legija

 

Nedugo zatim u diskusiju se uključio još jedan tviteraš sljedećim riječima o Legiji.

 

"Kidnapovao je ljude po Beogradu, i bio svjedok ko zna koliko pljačkanja i ubijanja dok je šurovao sa Dušanom Spasojevićem i ostalom ekipom zemunskog klana. Maltretirao je i ucjenjivao slabije i nezaštićene zarad lične materijalne dobiti. Da mi je 100x brat rođeni, nikakva riječ hvale!!!", napisao je tviteraš pod imenom "Sasvim običan".

 

Trifunović je potom priznao grešku na svoj način.

 

"Dobro, jrs, pros*ao sam se, zaboravio sam taj drugi dio zbilja. Pose*ite me", zaključio je glumac uz odobravanje tviteraša.

 

Podsjećanja radi, prije godinu i po dana Trifunović je imao javnu raspravu o Legiji i sa predsjednikom LDP Čedomirom Jovanovićem. Naime, lider LDP-a je tada pokušao da obezvrijedi Trifunovića kao potpisnika Apela 100 u znak podrške Saši Jankoviću riječima da bivši ombudsman pravi mitinge na kojima mu govore drugovi ubice premijera Zorana Đinđića. Trifunović je odgovorio da je "pominjanje Legije baš od Čedomira malo tragikomično" i da je Jovanović vjerovatno ljut.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI