VELIKA LJUBAV SLOBODE MIĆALOVIĆ

Prije braka sa Vojinom Ćetkovićem: Lijepa srpska glumica ludo je voljela poznatog reditelja

Showbizz 02.12.18, 17:00h

Prije braka sa Vojinom Ćetkovićem: Lijepa srpska glumica ludo je voljela poznatog reditelja
- Izuzetno cijenim Slobodu, bili smo u lijepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija, rekao je Radivojević u jednom od svojih rijetkih intervjua

 

Glumica Sloboda Mićalović danas je u braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem, a prije ovog braka, Sloboda je ludo voljela i bila u dugoj vezi sa čovjekom koji je u Srbiji poznat po brojnim filmskim i pozorišnim ostvarenjima.


Riječ je o reditelju Jugu Radivojeviću sa kojim je Sloboda bila prije nego što je uplovila u emotivnu vezu, a potom i brak sa Vojinom Ćetkovićem, piše Blic.


Inače, u jednom od rijetkih intervjua u kojima je pričao o svojoj nekadašnjoj vezi, Jug je rekao:


- Izuzetno cijenim Slobodu, bili smo u lijepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtjevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše, jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugim.

 

jug-radivojevic-milena-vasic


Interesantno je da je Jug u mladosti bio sa Milenom Vasić, mnogo prije nego što je zavolio Slobodu, a sudbina je htjela da Milena na kraju postane njegova supruga. Njih dvoje su danas u sretnom braku.


Jug je u jednom intervjuu otkrio da je u mladosti sa Milenom to bila hemija, a da danas imaju složnu porodicu koja broji čak četvoro djece, uključujući i djecu iz prethodnih brakova. 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI